Oldal frissítése

Kávéfeldolgozási módszer Méz

A Honey feldolgozási módszer egyesíti a két hagyományos kávéfeldolgozási módszer - a száraz (természetes) és a nedves (mosott) - elemeit. A kávébabokat a pép egy részével együtt szárítják, ami édesebb ízt és a mézre emlékeztető, teltebb textúrát kölcsönöz a kávénak. Ezzel a módszerrel különböző ízprofilú kávékat lehet előállítani, attól függően, hogy a szárítás során mennyi pép marad a kávébabon.

i

Próbálja ki kiválasztott kávénkat, az AlzaCafé-t és élvezze különleges ízét.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10