Oldal frissítése

FIXED Tag Card + Find My vezeték nélküli töltés - narancssárga

4,5 2 értékelés
14 390 Ft

FIXED Tag Card + Find My vezeték nélküli töltés - narancssárga

Vigyázz mindenre, ami fontos a számodra

A FIXED Tag Card Bluetooth kulcskereső egy bankkártya méretű lokátor, amely támogatja az iOS rendszereket is. Könnyedén beleteheted a pénztárcádba, vagy más olyan helyre, ahol a szabványos FIXED Tag rögzítése vagy tárolása problémát jelentene. Ez a Bluetooth helymeghatározó úgy lett kialakítva, hogy a legzordabb körülményeknek is ellenálljon - 30 percig bírja a poros környezetet, illetve a vizet 1 méteres mélységben, így IP67 szabványnak felel meg. A FIXED Tag Card vezeték nélkül is tölthető. Egy teljes feltöltéssel akár 3 hónapig is működhet. A Bluetooth kulcskereső segítségével nyomon követheted a holmidat, és könnyebben megtalálhatsz bármit, ha elveszíted. Ez egy hatékony megoldás, amely az Apple rendszerben is működik, ráadásul további költségek nélkül.

A FIXED Tag Card segít megőrizni és keresni

Értékelni fogod a helymeghatározó chipet arra az esetre, ha valaha is sikerülne elvesztened a cuccaidat. A FIXED Tag Card arra szolgál, hogy nyomon kövesse a számodra fontos tárgyakat. Az Apple Find My azonnal figyelmeztet, ha túl messze vagy a keresett tárgytól. Ezenkívül a FIXED Tag Card helymeghatározó chipje bármikor megszólalhat, és hangos hangjelzéssel figyelmeztet a könnyebb megtalálás érdekében. A FIXED Tag Card az Apple Finy My alkalmazásban térképen követhető, az összes többi Apple-elem mellett.

Apple Find My támogatás

A FIXED Tag Card Apple Find My tanúsítvánnyal rendelkezik, így a helymeghatározó chipet könnyedén párosíthatod iPhone-oddal vagy más iOS-eszközzel. Az alkalmazás helymeghatározója ugyanolyan megbízhatóan működik, mint az AirTag. A FIXED Tag Card Bluetooth-on keresztül közli a helyét. A hatótávolságon belül elhelyezkedő többi eszköz továbbítja a helyadatokat az iCloudba, így az alkalmazásban mindent láthatsz a térképen, amire szükséged van. De nem kell aggódni, mivel a felhasználók adatainak védelmét erős titkosítás biztosítja, így a Tag Card helymeghatározó adatai névtelenek maradnak.

A FIXED Tag Card Bluetooth kulcskereső legfontosabb jellemzői, narancssárga

  • Bankkártya formájában készült helymeghatározó
  • Hivatalos Apple Find My tanúsítvány
  • Ideális pénztárcákba, hátizsákokba, és tulajdonképpen bárhová
  • Értesítések az Apple Find My alkalmazásban
  • FIXED Tag Cardot csak párosítani kell
  • Biztonságos működés anonim titkosított adatokkal
  • Teljesen ingyenes működés
  • Akár 3 hónapos üzemidő egyetlen töltéssel
  • Vezeték nélküli töltés támogatása
  • Védettségi fok IP67
  • LED töltésállapot-jelző
  • Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság
  • OTA firmware frissítés - automatikus firmware frissítések

Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Tulajdonságok

Bluetooth verzió 5.0
Funkciók Hely meghatározása, Eszközkeresés, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Hangos asszisztens támogatása
Védettségi fokozat IP67

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Kompatibilis alkalmazások Apple Siri, Apple Find My
Hangasszisztensek Apple HomeKit

Akkumulátor

Típus Integrált
Üzemidő 3 hónap

Méretek

Szélesség 85 mm
Mélység 54 mm
Magasság 2,6 mm

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  PP907b34
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXTAG-CARD-OR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15