Oldal frissítése

FIXED Smile piros

4,4 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Smile piros


A Bluetooth chipnek köszönhetően mindig meg fogod találni az apró személyes tárgyaid

Zavar ha elfelejted hol is felejtetted a kulcsod, pénztárcád vagy egyéb értékeid? A FIXED Smile Bluetooth chippel ellátott eszközzel biztonságosan elkerülheted a személyes tárgyaid elvesztését. A nyomkövető mobilos alkalmazás segítségével követi a telefonod vagy tableted. Például ha felállsz egy asztaltól, de a pénztárcád véletlen rajtahagyod amiben a chip is van, akkor hamarosan figyelmeztetést fogsz kapni mivel eltávolodtál tőle. Ezentúl lehet egy tökéletes megoldásod a tárgyaid elhagyása ellen.


FIXED Smile (červený)

FIXED Smile (piros) legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth chippel ellátott eszköz, hogy könnyen megtaláld az elhagyott értékeid
  • Bluetooth csatlakozás (Egyszerre több okoseszközzel párosít)
  • Értesít, amikor eltávolodsz a tárgyaidtól
  • A mobilos Fixed Smile applikáció ingyenesen letölthető a Google Playen vagy az iTuneson
  • Személygépkocsi, lakás, kézipoggyász, pénztárca vagy kis elektromos kulcsok számára is tervezve
  • Kompatibilis az Android 5+ és iOS 10+ operációs rendszerekkel
  • Sima, kellemes tapintású felület

Cseh alkalmazás, amit Csehországban fejlesztettek

A FIXED SMILE órakészítő cég híres aplikációiról. Az alkalmazás teljes mértékben Csehországban lett fejlesztve, így kiemelten jól alkalmazkodik a cseh őrző-védő igényekhez.


Természetesen mivel a csehországi volt az eredeti alkalmazási terület, ide irányuló pontos tesztelési és fejlesztési munka áll mögötte. Az alkalmazás állandó fejlődésben van, folyamatosan tesztelik a hibátlan működést mind a meglévő, mind az újonnan indított Android és iOS eszközökön. Plusz érték benne az egyedi FIXED Customer Care ügyfélszolgálat, amely teljes körű felhasználói támogatást nyújt a felhasználónak.


Nézd meg a keresett tárgy tartózkodási helyét a térképen

A chipet tartalmazó pénztárcád, táskád, vagy kulcscsomód tartózkodási helyét a térképen is megtalálhatod. A kétoldalú kapcsolatnak köszönhetően a Fixed Smile fordítva is alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy ha nem találod a telefonodat, egyszerűen csak nyomd meg a chip alsó sarkán lévő gombot kétszer, a telefonod pedig máris csörögni kezd.


Egy chip több okoseszközzel is párosítható

A Fixed Smile nem csak egy, hanem több okoskészülékkel is párosítható. Ennek előnye, hogy ha kikapcsolod a forrás eszközt (például a telefonodat), a jel automatikusan továbbítódik a másik párosított eszközre.

FIXED Smile (červený)

Biztonsági zóna és Éjszakai üzemmód

A Biztonsági Zóna funkció lehetővé teszi az értesítések kikapcsolását a Fixed Smile mobilalkalmazás segítségével meghatározott helyen. Ha otthon vagy az irodában tartózkodsz, a chip jelmegszakadás esetén nem fog reagálni. Az Éjszakai Mód használatával pedig az értesítések az alvás, vagy a pihenés idejére némulnak el.

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Alkalmazás nyelve Cseh

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Vezeték nélküli technológiák

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Kód:  FXDba04
Termékszám:  FIXSM-SMILE-RD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20