Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

FIXED Skin Nokia 1 Plus, 0,6 mm, átlátszó

FIXED Skin Nokia 1 Plus, 0,6 mm, átlátszó

Az eredeti, Nokia 1 Plus készülékhez gyártott FIXED márkájú átlátszó Fixed Skin gél tok  egyesíti az egyszerűséget és a hatékony védelmet. A védőtok nem mérgező TPU anyagból készül, és megvédi a mobiltelefon oldalát és hátulját a karcolásoktól és szennyeződésektől, valamint csillapítja az eséseket és ütődéseket. A tok pontosan a Nokia 1 Plus méretére készült. Természetesen az összes vezérlő, csatlakozó és kamera hozzáférhető a tokon keresztül.

A Nokia 1 Plus készülékhez gyártott FIXED Skin tok fő jellemzői

  • A Nokia 1 Plus készülékhez készült márkás védőburkolat 
  • Védi a telefon oldalát és hátulját a karcolásokkal, porral, ütődésekkel és esetleges leesésekkel szemben
  • Ez a praktikus, ultra-vékony tok finom textúrájú és csúszásmentes
  • Szabad hozzáférés a vezérlőkhöz, csatlakozókhoz és fényképezőgépekhez
  • A FIXED Skin átlátszó kialakítása biztosítja, hogy a telefon megőrizze eredeti designját

Praktikus FIXED Skin védőtok

A Nokia 1 Plus készülékhez gyártott FIXED védőtok finom szerkezettel és rendkívül vékony kialakítással rendelkezik, így egyáltalán nem növeli a készülék méretét. A Fixed Skin vastagsága csak 0,6 mm. Az átlátszó kialakítás nem rontja el a telefon eredeti designját. A praktikus csúszásgátló kialakítás mellet további előny a rendkívül egyszerű alkalmazás, melyet minden alkalommal értékelni fogsz, amikor kezedbe veszed a telefont.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Nokia
Telefon modell Nokia 1 Plus

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Kód:  FXD033a40
Termékszám:  FIXTCS-396

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10