Oldal frissítése

FIXED Graphite Microsoft Surface toll - nyomásérzékelős, mágneses, szürke

3,7 8 értékelés
23 690 Ft

FIXED Graphite Microsoft Surface toll - nyomásérzékelős, mágneses, szürke

A FIXED Graphite érintőceruza tökéletes eszköz az MPP (Microsoft Pen Protocol) szabványt támogató laptopokkal és táblagépekkel való munkához. Kiválóan használható a Microsoft Surface, valamint a HP, Acer, DELL és más laptopokhoz. A tartós alumíniumötvözetből készült ház nagyon tartós és kényelmesen kézbe vehető tollat eredményez. A FIXED Graphite érintőceruza maximális hegypontosságot és nyomásfelismerést kínál  4096 nyomásponttal a nagy érzékenység érdekében. A ceruza automatikusan aktiválódik, amint megérinted a képernyőt, így azonnal használatra kész, és nem kell bonyolult módon csatlakoztatni. 5 perc inaktivitás után a ceruza automatikusan kikapcsol, és használhatod a praktikus vezérlőgombot. A FIXED Graphite érintőceruza beépített akkumulátorral rendelkezik, amelynek élettartama akár 100 óra is lehet. A toll felsőrészén radír található a könnyű törlés érdekében, a beépített mágnes pedig megkönnyíti a toll rögzítését a táblagép házához.

A FIXED Graphite érintőceruza legfontosabb jellemzői

  • Beépített akkumulátor akár 100 órás üzemidővel
  • A FIXED Graphite érintőceruza háza tartós alumíniumötvözetből készült
  • Automatikus kikapcsolás 5 perc inaktivitás után
  • Nagyfokú érzékenység és nyomásérzékelés 4096 nyomásponttal
  • FIXED grafit érintőceruza praktikus radírral rendelkezik a tetején
  • Automatikus aktiválás a képernyővel való érintkezés után
  • Praktikus gomb a könnyű kezelhetőségért
  • FIXED Graphite érintőceruza MPP (Microsoft Pen Protocol) támogatással rendelkező eszközökhöz

Beépített hosszú élettartamú akkumulátor

A kiváló minőségű beépített akkumulátornak köszönhetően a FIXED Graphite érintőceruza hosszú, akár 100 órás üzemidőt biztosít. Ha befejezted a munkát, a toll 5 percen belül automatikusan kikapcsol, a tetején lévő praktikus radír pedig úgy van kialakítva, hogy könnyen lehessen vele törölni. A FIXED Graphite érintőceruza használatakor értékelni fogod a kényelmes vezérlést biztosítógombot és a beépített mágnestis, amellyel a tollat a táblagéphez rögzítheted.

FIXED Graphite toll kiváló minőségű anyagokból készült

A FIXED Graphite érintőceruza alumíniumötvözetből készült, amely nagyon tartós és kényelmes fogást biztosít. A toll automatikusan aktiválódik, amikor érintkezik a képernyővel, így nincs szükség hosszas csatlakozásra. A nagy érzékenységnek és a precíz hegynek köszönhetően a FIXED Graphite érintőceruzával való munka a lehető legpontosabb.


Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Tablethez, Laptophoz
Kompatibilitás Windows

Hegy

Technológia Aktív
Nyomáspontok száma 4 096
Anyag Alumínium
Vastagság 9 mm

Tulajdonságok

Funkciók Nyomásérzékelés, Cserélhető hegy
Akkumulátor üzemideje 100 óra

Méret & súly

Hossz 149 mm
Átmérő 9 mm
Súly 16,1 g

Töltés módja

Csatlakozás USB-C
Kód:  FXst07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXGRA-SU-GR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10