Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIXED Full-Cover a Nokia 3 készülékhez, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Full-Cover a Nokia 3 készülékhez, fekete

Szeretné megőrizni okostelefonja eredeti megjelenését, de a védőtok használata nélkül aggódik, hogy a kijelző megsérül? Akkor biztosan érdekelni fogja Önt a Nokia 3 okostelefonokhoz használható edzett védőüveg, amely kiegészíti a mobiltelefonja megjelenését, egy eredeti fekete kerettel. Az edzett üvegek sokkal népszerűbbek, mint a klasszikus fóliák, mert nagy érintési érzékenységgel rendelkeznek és 9H keménységűek, amelynek köszönhetően ellenállnak a közvetlen ütéseknek, a karcolásoknak és az eséseknek. Így a kijelzője élettartama miatt sem kell aggódnia, telefonját tehát kényelmesen hordhatja a táskájában, a zsebében vagy bármilyen más helyen.

A Fixed Full-Cover védőüveg legfőbb jellemzői

  • Az edzett üveg nem hagy buborékokat
  • A vastagsága mindössze 0,33 mm
  • Pontosan követi a Nokia 3 alakját
  • Oleofób szerkezet a jobb olvashatóság érdekében
  • Hihetetlen 9H keménység

Szinte láthatatlan, mégis nagyon ellenálló

A FIXED Full-Cover fekete keretes üveg a tiszta üvegek közé tartozik, amely minimális vastagságával tökéletesen illeszkedik minden kijelzőhöz. Az oleofób rétegnek köszönhetően a kijelzőn megjelenő zsírfoltok miatt sem kell aggódnia. Ez a réteg a legtöbb zsíros szennyeződést eltaszítja.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Nokia
Telefon modell Nokia 3

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,33 mm
Keménység 9H

Használati mód

Rögzítés módja Ragasztás a széleken
Kód:  FIXxpea36
Termékszám:  FIXGF-200-033BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10