Oldal frissítése

FIXED Frame Headphones Asztali fejhallgató állvány - ezüst

4,5 9 értékelés
9 190 Ft

FIXED Frame Headphones Asztali fejhallgató állvány - ezüst

A FIXED Frame Headphones állványt a fejhallgatók biztonságos tárolására tervezték. Ennek a praktikus állványnak köszönhetően mindig tökéletes rálátásod lesz a fejhallgatódra, és nem kell aggódnod, hogy megsérül. A FIXED Frame Headphones állvány alumínium és rozsdamentes acél ötvözetből készült, amely garantálja a nagy tartósságot. A precíz kidolgozásnak és a kifinomult ezüst dizájnnak köszönhetően az állvány nagyszerű kiegészítője bármilyen belső térnek. Az állvány szilikonnal bélelt teteje követi a fejhallgató ívét, így megakadályozza a párnázat összetörését. A FIXED Frame Headphones állvány alja csúszásgátlóval van ellátva a maximális stabilitás érdekében. 

A FIXED Frame Headphones állvány legfontosabb jellemzői

  • Tartós FIXED Frame Headphones alumíniumötvözet és rozsdamentes acél szerkezettel
  • Pontos kivitelezés és kifinomult design
  • A FIXED Frame Headphones állvány szilikon béléssel ellátott teteje megakadályozza, hogy a párnázat kidörzsölődjön
  • A csúszásgátló talp maximális stabilitást biztosít
  • A FIXED Frame Headphones állvány ezüst színű

FIXED Frame Headphones állvány minőségi konstrukcióval

Az alumínium és rozsdamentes acél ötvözetből készült szerkezetnek köszönhetően a FIXED Frame Headphones állvány nagyon tartós és rendkívül megbízható. A praktikus csúszásmentes kivitel biztosítja az állvány tökéletes stabilitását minden helyzetben. A FIXED Frame Headphones állvány felső oldala speciális szilikon béléssel van ellátva, amely követi a fejhallgató ívét és megakadályozza a nem kívánt sérülést.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tartó típusa Asztali

Anyag

Anyag Alumínium

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PP947a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXFR-HP-SL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05