Oldal frissítése

FIXED Frame Fold laptopokhoz és tabletekhez, ezüst

4,0 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
12 990 Ft

FIXED Frame Fold laptopokhoz és tabletekhez, ezüst

A FIXED Frame Fold állvány ideális eszköz a kényelmes munkavégzéshez laptopon és tableten. Összecsukható kialakításának hála csak minimális helyet foglal, így nagyszerű az otthoni vagy az útközbeni felhasználásra. Mivel az állvány prémium minőségű szálcsiszolt alumíniumból készült, igazán ellenálló, a praktikus szilikon elemek pedig védik az állványra helyezett laptopot a sérüléssel szemben. A FIXED Frame Fold állvány könnyedén beállítható a kívánt szögbe, ezáltal a munkavégzés a laptoppal a lehető legkényelmesebb. Ugyanakkor az állvány segíti a levegő áramlását a laptop alatt, tehát megakadályozza annak túlmelegedését. A FIXED Frame Fold állvány készlete tartalmazza a szövet tokot is.

A FIXED Frame Fold  állvány főbb jellemzői

  • FIXED Frame Fold állvány összecsukható kialakítással útközbeni használatra
  • A FIXED Frame Fold állvány jelentős mértékben javítja a légáramlást
  • 6 dőlésszög beállításának lehetősége
  • Állvány a laptopok és tabletek számára
  • A FIXED Frame Fold állvány kiváló minőségű szálcsiszolt alumíniumból készült
  • Praktikus szilikon védőelemekkel
  • Precíz kivitel ezüst színben
  • A FIXED Frame Fold állvány szövet tartóval érkezik

FIXED Frame Fold állvány nagyfokú ellenállással

A FIXED Frame Fold állvány kiváló minőségű szálcsiszolt alumíniumból készült, a szilikon védőelemek megbízható védelmet biztosítanak az állványra helyezett laptopnak a sérüléssel szemben. A FIXED Frame Fold használata közben nagyra értékelheted az összecsukható kialakítását, hiszen ennek hála csupán minimális helyet foglal és kényelmesen magaddal viheted bárhová.

FIXED Frame Fold állvány könnyű beállítással

A FIXED Frame Fold állvány használata közben örömmel fogadod majd a kívánt szög könnyű beállítását, amellyel az állvány igazodik hozzád, ugyanakkor enyhíti a hát és a nyak izmait. A FIXED Frame Fold állvány emellett javítja a levegő áramlását a laptop alatt, tehát az nem melegszik fel használat közben. A készlet tartalmazza a praktikus szövet tokot az állvány kényelmes szállításához.


Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Fém
Típus Állítható
Szín Ezüst

Méretek és tömeg

Szélesség 16 mm
Magasság 12 mm
Mélység 24 mm
Kód:  PP963a6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIXFR-FO-SL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20