Oldal frissítése

FIXED FIT - Microsoft Lumia 650 fekete

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIXED FIT - Microsoft Lumia 650 fekete

Mindig magadnál tartod a mobiltelefonodat? Aggódsz a biztonságáért és hogy bármikor leeshet? A Fixed Fit mobiltelefon tok tökéletes védelmet nyújt minden aggodalmad ellen. Nem csak a mechanikai sérülésekkel és a szennyeződések különböző formáival szemben teszi ellenállóvá a telefont. de az elülső mágnesesen zárható fedele megóvja a kijelzőt is sérülésekkel szemben. A tokot kifejezetten a Microsoft Lumia 650 fekete változatára szabták, így tökéletesen illeszkedik és precízen rögzíthető hozzá. Ugyanakkor egyidejűleg lehetővé teszi a hozzáférést az összes nyomógombhoz és tartalmaz egy könnyen zárható mágneses előlapot, amely megakadályozza hogy véletlen kinyíljon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Ellenálló a mechanikai sérülésekkel és a szennyeződésekkel szemben
  • Elülső fedél, amely megóvja a kijelzőt
  • Fix mobiltelefon tok
  • Könnyű hozzáférés a gombokhoz és a nyílásokhoz
  • Megbízható mágneses zár
  • Érdekes vizuális oldal

Tökéletes külső

A Fixit Fit mobiltelefon tok nemcsak megbízhatóan védi a telefont, de le fog nyűgözni szép és dizájnos külsejével is. Könyv formája és a műbőr kombinációja egy nagyon elegáns megoldáshoz vezetett. A tok nem mellesleg nem takarja el a kamera vagy a csatlakozók nyílásait és mint egy "bónuszként" rendelkezik egy rekesszel, amelybe bankkártyát, névjegykártyákat, vagy feljegyzéseket tárolhatunk.  Így egyesíti az egyedi védelemet az érdekes vizuális és gyakorlatias elemekkel. 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Microsoft
Telefon modell Lumia 650

Típus és anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  FXD025v4c
Termékszám:  FIXRP-FIT075-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05