Oldal frissítése

Mobiltelefon tok Fixed FIT Honor 5X Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mobiltelefon tok Fixed FIT Honor 5X Fehér

Mindenhol használod a telefonodat? Aggódsz a biztonságáért? A Fixed Fit mobiltelefontok Honor 5X mobiltelefonra teljes védelmet biztosít. Nem csupán az ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a különböző szennyeződéseknek, de az első fedél megakadályozza kijelző károsodását is. A tok tökéletesen illeszkedik a mobilhoz, amely rögzítve van benne. Ugyanakkor lehetővé teszi a hozzáférést az összes gombhoz és egy könnyen zárható mágnes segítségével, lezárhatja, megakadályozva ezzel, hol bármikor spontán kinyíljon. 

Főbb jellemzői 

  • Ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben és védelem a szennyeződéstől
  • Elülső fedél megóvja a kijelzőt
  • Stabilan tartja a mobiltelefont
  • Könnyű hozzáférés a gombokhoz és csatlakozókhoz
  • Megbízhatóan záró mágnes

tökéletes design

A tok nemcsak megbízhatóan védi a telefont, hanem lenyűgöző a dizájnnal rendelkezik. A formája könyv hatású műbőr, így biztosít egy nagyon elegáns megoldást. A tok szabadon hagyja a kamerát és a csatlakozók helyét, valamint "bónusz" rekeszekkel van ellátva kártyái vagy névjegykártyái számára, vagy esetleg megjegyzésekhez. Így egyesíti az egyedi védelmet, az érdekes vizuális és gyakorlati elemeket. 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 5X

Típus és anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  FXD026l4d
Termékszám:  FIXRP-FIT074-WH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20