Oldal frissítése

FINO

FINO: Háztartási eszközök, amelyekkel időt takaríthatsz meg

A Fino már több mint 10 éve gondoskodik a mindennapi szükségletekről. Megspórolja az értékes időt és pénzt, és nem utolsósorban megkönnyíti a takarítást vagy az ételkészítést. Ezen okok miatt termékei számos háztartás mindennapi működésének szerves részévé váltak. A Fino termékkínálata az élelmiszer tárolástól kezdve a szemeteszsákokon át a tisztálkodási segédeszközökig széles skálát ölel fel. A márka a környezet védelmét is fontosnak tartja, emellett a természetet kímélő öko gyógyszereket is felvett a portfóliójába.

A Fino eszközökkel gyerekjáték az ételkészítés

A Fino olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak az ételek elkészítésére, tárolására vagy csomagolására. Ezek közé tartoznak a műanyag edények, a grillezőeszközök, a műanyag tasakok és a sütőpapírok. A termékskálán többek között megtalálható a 2in1 sütőpapír fóliával, valamint az ételfólia, amelyet könnyedén, kézzel is letéphetsz, ezáltal sokkal egyszerűbbé válik a csomagolás.

A Fino hulladékgyűjtő bármelyik kukába belefér

A Fino többféle környezetbarát szemeteszsákot is gyárt. Ezek minden esetben nagyon erősek, teljesen vízállóak és könnyen köthetők. Ha fontos számodra a környezetvédelem, válaszd a Fino Green Life termékcsaládot, amelyben a zsákok 98 %-ban újrahasznosított és lebomló anyagból készülnek. Bármelyik típust is választod, a Fino szemeteszsákokkal nem fogsz hibázni.

A Fino szerszámokkal minden takarítás zökkenőmentesen megy majd

A Fino takarítóeszközökkel a takarítás gyerekjáték lesz. Különösen a teflonfelületekhez vagy kerámialapokhoz való szivacsok és drótkefék lesznek hasznosak a számodra, amelyek közt a kényelmesebb tisztítás érdekében fogantyúval ellátottakat is találsz. Ezeket az eszközöket a Fino nitril kesztyűk egészítik ki, amelyek szilárdak, mégis tökéletesen tapadnak, így a konyhában is használhatod őket, és a latexallergiások számára is alkalmasak.

Paraméterek módosítása
54 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10