Oldal frissítése

Fagyasztóláda

A fagyasztóláda vagy más néven mélyhűtőláda leggyakrabban hosszú távú élelmiszertárolásra használatos. A fagyasztószekrényekkel összehasonlítva a fagyasztóládák sokkal tágasabbak. Hátrányuk lehet a kisebb átláthatóság és a belső elrendezés korlátozottabb lehetőségei. De nézzük, milyen előnyöket és funkciókat kínálnak a fagyasztóládák és mire érdemes figyelni választáskor?

Folytatás
Paraméterek módosítása
44 termék

Fagyasztóláda

Fagyasztóláda modelljeink extra tárolóhelyet kínálnak, ha a kombinált hűtőszekrény nem nyújt elég helyet családodnak

A fagyasztó láda ideális kiegészítő a kombinált hűtőszekrényhez. Ha a hűtőszekrény és relatíve kis fagyasztója nem elég a családod számára, akkor a fagyasztóláda extra tárolóhelyet nyújt, amely nagy mennyiségű élelmiszert képes befogadni. Ha nagy űrtartalmú fagyasztóláda modellt választasz, akkor akár a vágóhídról beszerzett fél sertést is könnyűszerrel elraktározhatod.

Fagyasztóláda? Mélyhűtőláda? Mi a különbség?

A fagyasztóláda vagy mélyhűtőláda, esetleg mélyhűtő láda, ugyanazon termék megnevezése. A fagyasztóládák zárt állapotban általában derékmagasságúak, az ajtajuk pedig felfelé nyílik. Tehát akár a fagyasztóláda, akár a mélyhűtőláda kifejezést halljuk, ugyanarról a készülékről van szó.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20