Oldal frissítése

Fagor Rhombus aktív LTE

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fagor Rhombus aktív LTE

Ez a robusztus antenna az UHF sávban sugárzott digitális és analóg jelek vételére. Az antenna alumíniumból és ABS műanyagból készült, ezért könnyű és könnyen felszerelhető minden 25-50 mm átmérőjű antennaárbocra. Összekapcsolása a készülékkel csak néhány másodpercet vesz igénybe, elég csatlakoztatni a koaxiális kábelt az antenna F-csatlakozójához.
Az antenna saját nyeresége passzív módban, erősítő nélkül akár 17 dB is lehet. Azonban, ha az antennát a hálózathoz csatlakoztatod, bekapcsolódik az aktív üzemmód és 34 db-re nő a nyeresége. Az antennát a reflektorok, direktorok és a dipól egyszerű bepattintásával lehet szerszámok nélkül összeállítani.

Műszaki adatok:
Frekvenciatartomány:
470-790 MHz
Csatornák:
21-60
Nyereség:
17 db passzív módban / 34 dB aktív üzemmód
Előre-hátra viszony:
24 db
Tápellátás:
12-24 V / 45 mA
Tömeg:
2,15 kg
Az antenna hossza:
980 mm

 
Kód:  AN010v
Termékszám:  A09i

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20