Oldal frissítése

FAGOR olajos 918010013

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FAGOR olajos 918010013

Kukta nélkülözhetetlenné vált minden konyhában. A tulajdonságai lehetővé teszik séfek és szakácsok, hogy elérjék a legjobb elkészített finomságokat. Lerövidíti a főzési időt, és adja az ételek puhaságát és törékenységét egyenletesen oszlik íze és aromája a fűszerek. Sada tlakových hrnců Fagor vyniká moderním designem a jednoduchou obsluhou.Két méretben edények megoldani ideális szükség van egy nagyobb vagy kisebb mennyiségű elkészített ételek. Legyen a két hajó a mennyiség 4 és 6 l egy nyomás fedelét. Mindkét hajó fel van szerelve egy megerősített váz, amely kiváló hő eloszlása ??és úgy tervezték, minden típusú fűtés.

legfontosabb jellemzői

  • modern design
  • Praktikus méretű - kötet 4. és 6 liter, egy nyomás fedél
  • Két üzemi nyomása
  • Helyzetét a munka gőz leeresztő szelep és eltávolítja a kezét
  • Kiváló hő eloszlás biztosítja az alap technológia Fagor Plaksteel
  • A maradék hő használatát
  • Adaptálva minden típusú fűtési

Nem kell neki a konyhában?

A termék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú távú tartósság. A biztonságos kezelésre irányuló van ellátva kemény műanyag nyelű, hogy ne melegítse, és lehetővé teszi a bankot kényelmesen és biztonságosan át. Elegáns megjelenés és a kiváló termikus tulajdonságok, ez a praktikus eszköz elfér minden konyhában.

anyaga:
rozsdamentes acél

kötet:
4-ig 6 l

Paraméterek

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  FAGTH015
Termékszám:  918010013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15