Oldal frissítése

Fagor BV-320

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fagor BV-320

 

Kényeztesd magad  finom és legfőképpen egészséges gyömülcs turmixokkal  minden nap! Az erőteljes Fagor asztali turmixgéppel gyorsan és könnyen készíthetsz magadnak egy friss smoothite-t  és magaddal viheted az iskolába, az irodába vagy akár sportolni is. A Fagor BV-320 turmixgép  két cserélhető tartállyal van  felszerelve , amelyek űrtartalma 300 és 600 ml,  és Tritannak nevezett átlátszó műanyagból készültek.  Ezt az anyagot a könnyedség, strapabírás és a nagyfokú szilárdság jellemzi, nem szívja magába a szagokat és nem tartalmaz BPA-t sem , így teljesen biztonságos.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű  turmixép smoothie-hoz
  • Cserélhető Tritan műanyag tartály
  • Praktikus Easy-Go fedél
  • Egy sebesség-fokozat
  • Kivehető vágókések az egyszerű tisztításhoz
  • Biztonsági kapcsoló
  • Ideális utazáshoz

Élvezd a  kedvenc smoothie-dat bárhol, bármikor

A konténerek egy speciális Easy-Go fedéllel vannak ellátva, így kényelmesen beteheted a hátizsákba vagy akár a babakocsiba is. Az elkészített turmixt így könnyen magaddal viheted bárhova. A turmixgép minőségi és átgondolt tervezésének köszönhetően,  az italok elkészítése és az ezt követő tisztítás pillanatok alatt történik. Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a biztonsági kapcsolót,  amely megakadályozza a szerkezet bekapcsolódását, abban az esetben , ha hiba állna fenn a készülékben.

 

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 200 W

Kiegészítők

Tárolók száma 2 db
Kód:  FAGC008a23
Termékszám:  964010028

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05