Oldal frissítése

FAGOR 3IF-40AC

147 490 Ft

FAGOR 3IF-40AC

Főzőlap FAGOR 3IF-40AC ...

A modern formatervezésű FAGOR indukciós főzőlap használatával könnyedén elkészíthetsz bármilyen ételt, ami csak eszedbe jut. Az indukciós főzőlap gyors és egyenletes melegítést és pontos teljesítményszabályozást tesz lehetővé a főzés során. Klasszikus kialakítása ízléses megjelenést kölcsönöz konyhádnak. Keret nélküli kivitel, egyenes élek. 4 főzőzónával rendelkezik, amelyeken párhuzamosan készítheted el a fogásokat. Beépíthető a munkalapba. Amíg az ízléses fekete kivitelnek köszönhetően a főzőlap lépést tart az aktuális trendekkel, alapanyagként minőségi anyagokat választottak a hosszú élettartam jegyében. A gyártás anyaga fekete üveg, a felület alapanyaga szintén üveg. A főzőlap 230 V és 400 V energiaforrást igényel. A kiváló minőségű FAGOR főzőlap mérete 6 × 59,2 × 52,2 cm (ma×szé×mé).

Főzőlap FAGOR 3IF-40AC ...

A minőségi FAGOR 3IF-40AC főzőlap legfontosabb tulajdonságai

  • Az indukciós főzőlappal hőveszteség nélkül főzhetsz
  • A keret nélküli főzőlap ízléses kinézetű
  • Egyenes élek a formatervezett FAGOR főzőlapon
  • Anyaga üveg, fekete üveg kivitelben
  • Főzéshez használható 4 főzőzóna
  • Kivitel: fekete
  • Csatlakozása: 230 V és 400 V
  • A kifinomult FAGOR főzőlap méretei: 6 × 59,2 × 52,2 cm (ma×szé×mé)
  • A főzési időt az időzítő figyeli
  • Az érintésvezérlés megkönnyíti a beállítást
  • Gyerekzár véd a véletlen bekapcsolás ellen
  • A maradékhő-jelző akkor alszik ki, ha a főzőlapot már kihűlt
  • A Boost funkcióval a felfűtés extrém gyorsan történik
  • A főzőlappal egy időre megszakíthatod a főzést
  • Melegen tartás funkcióval rendelkezik
  • Villanyszerelő általi szakszerű beszerelést igényel

A remek FAGOR főzőlap további hasznos funkciókat kínál

A forradalmasított FAGOR főzőlapon meg fogsz lepődni a rendelkezésre álló technológiáktól. Nem kell aggódnod a főzési idő miatt a praktikus időzítőnek köszönhetően, amely automatikusan értesít arról, hogy az étel elkészült. Az érintésvezérlés pontos és praktikus főzési beállításokat kínál, mint például a hőmérsékleti fokozatok. A legkisebbek védelméről a gyerekbiztonsági zár gondoskodik, amelynek használatával elkerülhető, hogy a készülék véletlenül bekapcsoljon. Ez a funkció mindenképp hasznos lesz számodra, ha a kíváncsi kisgyermekeid szeretnek a konyhában tevékenykedni. A továbbfejlesztett funkciók közé tartozik a maradékhő-jelzés, hogy ne égesd meg a kezed. A víz, szószok és egyéb ételek nagyon gyors melegítését a Booster teszi lehetővé, amely rövid ideig nagy teljesítményt fejti ki. Tetszeni fog a főzés megszakítása funkció, amely egy bizonyos ideig kezeli a teljesítménycsökkentést. Ha el szeretnéd kerülni az étel elhűlését, alkalmazd a melegen tartás funkciót. A kiváló FAGOR főzőlappal nem engeded majd, hogy más főzze meg a vacsorát.

Főzőlap FAGOR 3IF-40AC ...

Paraméterek

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós

Design

Design Klasszikus

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Automatikus kikapcsolás, Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Melegen tartó funkció, Maradék hőjelző, KeepWarm, Pause, Automatikus védelem kifutás esetén, Túlmelegedés elleni védelem

Főzőlap méretei

Magasság 6 cm
Szélesség 59,2 cm
Mélység 52,2 cm

Szín

Szín Fekete

A főzőlap kivitelezése

Szélek Egyenes élek
Keret Keret nélküli
Kinézet Fekete üveg
Kivitelezés Beépített
Felület Üveg

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás 230 V, 400 V

Bekötés és szerelés

Bekötés Villanyszerelő
Kód:  FAGVD007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  23628

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15