Oldal frissítése

EVOLVEO HDD

4,5 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

EVOLVEO HDD

A dokkoló állomás SATA meghajtók számára

A dokkoló állomás 2,5" és 3,5" méretű merevlemezek elhelyezését teszi lehetővé, 1 x legfeljebb 4 TB méretű HDD vagy 2 x legfeljebb 3 TB méretű HDD támogatással. Az elülső panelen két LED izzó található, amelyek a lemezek működését mutatják, valamint további négy LED izzó a klónozás állapotának jelzéséről. A gyors másoláshoz vagy a lemezek mentéséhez a Copy és a Clone gombok állnak rendelkezésre.


Gyors fájlátvitel USB 3.0-án keresztül

Az állomás számítógéphez való csatlakoztatása 3.0 típusú gyors USB csatlakozón keresztül lehetséges, ameéy akár 10x nagyobb sebességet és jobb csatlakozást biztosít, mint az USB 2.0. Ennek ellenére a csatlakozó kompatibilis, így bármilyen készülékek és USB 2.0 és 3.0 csatlakozók használhatóak.


Elegendő tápegység a nagy teljesítményű lemezek számára

Az Evolveo dokkoló állomás tápegysége külső adapterrel biztosított, ezért a készülék a modern, nagy teljesítményű asztali lemezek csatlakoztatására is alkalmas, amelyek fogyasztásigényesebbek.


Legfontosabb tulajdonságok

  • dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA lemezek számára
  • 1 x legfeljebb 4 TB méretű HDD vagy 2 x legfeljebb 3 TB méretű HDD kapacitás 
  • átviteli sebesség 5,0 Gbps
  • elülső panel tartalma - a HDD klónozás állapotát jelző LED izzók (25, 50, 75 és 100%) - LED izzók a HD1 és a HD2 számára - Clone és Backup gombok

Paraméterek

Támogatott meghajtók

A szabad lemezhelyek száma 2
Maximális teljes kapacitás 4 TB

Csatlakozók

Csatlakozók USB-A
Szabványok USB 3.2 Gen 1
Kód:  GK598b
Termékszám:  BN-D4U3P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10