Oldal frissítése

Evolveo FlyMotion D1

3,5 30 értékelés
12 890 Ft

Evolveo FlyMotion D1

Az EVOLVEO FlyMotion D1 multifunkciós vezeték nélküli távirányító billentyűzettel és egérrel az innovatív módja az okostelevízió, az Androidos multimédiás központ, laptop, projektor, HTCP vagy All-in-one PC/TV távoli vezérlésének. Qwerty billentyűzet helyettesíti a betűk és jelszavak kényelmetlen beírásának műveletét a virtuális billentyűzettel. A 6 tengelyes mozgásérzékelővel ellátott vezeték nélküli egér gondoskodik a precíz mozgásról a kijelzőn. Az EVOLVEO FlyMotion D1 távirányító beépített akkumulátorát a mellékelt mikro-USB kábellel töltheted fel.

Az EVOLVEO FlyMotion D1 vezeték nélküli távirányító főbb jellemzői

  • USB Dongle 2,4 GHz-es USB-adapter - vevő/adó 10 méterig
  • Giroszkópos egér állítható érzékenységgel
  • Hattengelyes mozgásmérés belső érzékelőkkel
  • Programozható gomb infravörös jel továbbításához
  • Hangvezérlés támogatás, beépített mikrofon
  • Plug & Play technológia - csak dugd be és azonnal használhatod
  • Kompatibilis az Android, Windows, Linux operációs rendszerekkel

Giroszkópos egér és programozható EVOLVEO FlyMotion D1 gomb

A giroszkópos egérrel igazán könnyű a weboldalak böngészése illetve az alkalmazások kezelése a TV képernyőjén. Az egér lehetővé teszi a kurzor precíz irányítását, ennek sebességét és érzékenységét is szabályozhatod. Az EVOLVEO FlyMotion D1 egy olyan programozható gombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi az infravörös parancs átadását egy másik távirányító számára. Másik előnye, hogy kompatibilis a piacon található távirányítók 99%-val.

Hangvezérlés az EVOLVEO FlyMotion D1 segítségével

A hangvezérléssel ellátott beépített mikrofon áll a rendelkezésedre a szövegek gyorsabb beviteléhez. Miután a megfelelő gombbal aktiváltad a mikrofont, az „OK Google“ és a kívánt feladat paranccsal elküldheted azt, ezáltal könnyebb a felhasználó számára a tartalmak leggyorsabb és legkényelmesebb keresése és a készülék irányítása.

A billentyűzettel mindent megtalálhatsz

A Qwerty billentyűzet nagyszerű a szövegek kényelmes begépeléséhez kereséskor. Méretének hála a szöveget gond nélkül és komfortosan viheted be.


Paraméterek

Akkumulátor

Elemek száma 1 db

Melyik márkához való

TV márka Univerzális

Tulajdonságok

Technológia Rádiófrekvencia
Funkciók Beépített mikrofon, Billentyűzet, Smart TV vezérlés
Eszköztípus, amelyhez alkalmas Android Box, Notebook, PC, TV
Kód:  ML022d5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HMC-FLMD1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10