Oldal frissítése

EVGA GeForce GTX 980 Ti Minősített ACX 2.0+

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVGA GeForce GTX 980 Ti Minősített ACX 2.0+

Hatékony és megfizethető megoldást az Ön matchup egy grafikus kártya EVGA GeForce GTX 980 Ti Minősített ACX 2.0+. Grafická paměť s kapacitou 6 GB tikající na frekvenci 7010 MHz nebude mít problém s plynulým rozjetím i těch nejnovějších herních šlágrů. Ne korlátozódhat egy monitoron. Ezzel a videokártya, akkor csatlakozni több megjelenítő eszközök, beleértve a 4K monitorok ultra nagy felbontású.  

Lélegzetelállító teljesítmény a játék

Grafická karta série GTX 980Ti s vylepšenou architekturou Maxwell využívá jádro GM200 s 2816 stream procesory. Tőle is várom, hogy működési frekvenciája 1190 MHz, ami nem a végső határ. Annak érdekében, hogy e cél elérése érdekében, akkor kell használni a Boost üzemmód, amelynek során a mag frekvencia elérte az óriási 1291 MHz. Zavartalan működését a kép alatt játéktevékenységek készen áll, hogy a V-Sync technológia együttműködve NVIDIA G-Sync. Ez teszi a monitor frekvencia és idő renderelés képek folyamatosan szinkronban, így élvezheti a töltse ki a kedvenc játékok nélkül rippelés képet. 

tökéletes hűtés

Hűtés felelős gyártó szabadalmaztatott hűtőrendszer EVGA ACX 2.0+, amely felelős az alacsonyabb hőmérséklet a grafikus kártya, kevesebb zaj és végül, de nem utolsósorban, a nagyobb teljesítmény.

A kártya is fel van szerelve DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozni három jelenik meg. Nem szabad elfelejteni, hogy támogassa SLI összekötő több grafikus kártyát, ami előny, ha állni még nagyobb grafikus teljesítményt. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 279 mm
Magasság 43 mm
Mélység 150 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 980 Ti
Stream processzorok száma 2 816×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 6 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 190 MHz
Memória frekvenciája 7 010 MHz (7,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 300 W
Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 600 W
Kód:  EV207a9p
Termékszám:  06G-P4-4998-KR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10