Oldal frissítése

EVERYBOT RS500

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVERYBOT RS500

Egy egyedi háztartásbeli újdonságra vágysz, amely leegyszerűsíti a mindennapi életet? Egyértelműen a speciális robot készülék válik azzá, ugyanis alkalmas a padlók tisztítására. Az EVERYBOT RS500 tökéletes tisztítást végez minden típusú kemény padlón. Erre a célra két lemezzel van felszerelve, amelyek elképesztő 130 darab percenkénti fordulatszámot garantálnak és 7 darab tisztító üzemmóddal is bír a készülék. Minden egyes művelet könnyen vezérelhető a távirányítóval anélkül, hogy aggódnod kelljen, hogy rossz gombra kattintasz és ez baleset okoz. A robot érzékelőkkel van ellátva amelyek megakadályozzák, hogy leessen a lépcsőn. A csomag magában foglalja a speciális Split Microfiber törlőkendőket és egy erőteljes Li-ion akkumulátort, amely teljesen feltöltött állapotban biztosítja a hosszú távú működést - akár 50 perc alatt. Felhasználó kényelmét növeli a praktikus fogantyú a kényelmes szállításhoz és kezeléshez.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas minden típusú kemény padló tisztításához
  • 7 tisztító rendszer
  • Érzékelők a leesés ellen
  • Távirányító
  • Dual Spin forgó lemezek 130 fordulat percenként

Optimalizáld a takarítás élményét. Az EVERYBOT RS500 lehetővé teszi, hogy kiválaszd a pontos tisztítási módot, attól függően, mire van szükséged. Az automata tisztítás módban a készülék nagyon hatékony alap takarítást végez el a kívánt területen. Az intenzív módban a különleges figyelmet igénylő felületek tisztítását teszi lehetővé a készülék - például a kanapé előtti teret, a kijárt utat a szőnyegen, ahol a cipőidet tárolod, ahová a lábaidat helyezed, stb. A 180°-os rotációs funkciónak köszönhetően a robotporszívó gond nélkül tisztítja meg a falakat és sarkokat is.

Vagy azt szeretnéd, hogy közvetlenül felügyelhesd és követhesd minden lépését? A távirányítóval és anélkül, kézi tisztítás üzemmódban is használható a készülék. Ha sietsz és villámgyors takarítást kíván meg lakásod, akkor bizonyára örülni fogsz a "Y curve" tisztítóprogramnak, az  EVERYBOT végigsüvít a padlón és rekord idő alatt távolítja el a szennyeződéseket és a port. És ez még nem minden. Szeretnéd megtisztítani az ablakokat, a dohányzóasztalt, az étkezőasztalt és a fa burkolatú falakat? Röviden, bármit? Fogd kézbe az EVERYBOTA készüléket a praktikus fogantyún keresztül és használd úgy, mint egy szuper modern és funkcionális takarítógépet.

Intelligens kialakítás, intelligens funkciók

Az EVERYBOT kifejezetten a biztonságos és hatékony takarítást garantál. Erre a célra felszerelték egy intelligens érzékelővel, amely képes észlelni az akadályokat, hogy ne essen le a készülék. Ennek eredményeként az intelligens robot sarkaktól távolságot tart, továbbá a lépcsőktől és olyan helyektől is, ahol felfordulhat, vagy leeshet. Így nemcsak képesek felismerni ütközés jeleit hanem nyitva tartja a szemét a biztonságos üzemeltetés érdekében, hogy ne terhelje túl a motort vagy az akkumulátort. Egy speciális fényerősség érzékelővel ellátott készülék esetében nem kell félnie, hogy az EVERYBOT a takarítás során elveszne. A tisztítás után a sötét helyektől automatikusan a megvilágított helységekbe megy, így azonnal felismerhető, hogy a takarítást befejezte.

 

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Funkció Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő

Tulajdonságok

Tulajdonságok Távirányító

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő 50 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 50 dB

Méret & súly

Szélesség 20,1 cm
Magasság 14,1 cm
Mélység 36,8 cm
Tömeg 1,9 kg

Szín

Szín Kék

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Nem

Zajszint

Zajszint 50 dB
Kód:  NTA211
Termékszám:  100-500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20