Oldal frissítése

Eve

Eve: megoldások okosotthonhoz

Eve: technológiailag fejlett és biztonságos megoldások az okos otthonodhoz

Az Eve elkötelezett a tökéletesen összekapcsolt otthoni eszközök fejlesztése és gyártása mellett. Ezek az eszközök a legmagasabb mércét állítják fel a kényelem, a biztonság és az energiahatékonyság terén. Termékeik az intuitív szoftvert ötvözik az elegáns hardverrel, és zökkenőmentesen, biztonságosan integrálhatók az otthonokba. Az Eve készülékek megbízható kompatibilitást biztosítanak az okosotthonban található platformok között. A magánélet hangsúlyozása kiemelkedő fontosságú, ami otthon történik, annak otthon kell maradnia. A Thread vagy Matter technológiák támogatásával az Eve termékek egy funkcionális és teljes körű intelligens otthon pillérei, amely készen áll a jövő biztonsági kihívásaira.

100% magánszféra az Eve segítségével

Az Eve eszközök 100%-os adatvédelmet ígérnek

Az Eve-vel nem kell semmilyen felhőre támaszkodnod, regisztrációkat végezned, vagy a nyomon követés miatt aggódnod. Röviden, biztos lehetsz benne, hogy adataid nem kerülnek nyilvánosságra, és azokkal senki sem fog visszaélni. A helyi információcsere és a közvetlen kommunikáció az Eve készülékek és okostelefonok vagy központi egységek között teljesen függetlenül működik a felhőszolgáltatásoktól.

Az Eve termékek zökkenőmentesen beépíthetőek az intelligens otthonodba

Díjnyertes design és egyszerű telepítés: az Eve készülékek kompatibilisek például az Apple HomeKit rendszerekkel vagy a Matter protokollal, valamint a hibátlan kommunikáció érdekében más gyártók kiegészítőivel is működnek. Az iPhone-ra és iPadre készült Eve alkalmazás új szintre emeli az okosotthonban található eszközök beépíthetőségét. Egységes felhasználói élményt nyújtanak az egész okosotthonban.

Az Eve termékek egyszerűen telepíthetőek
Eve berendezések - felkészülés a jövőre

Az Eve technológiái készen állnak a jövőre

Az Eve-nél a legmodernebb csatlakoztathatóságot biztosítjuk a Thread vagy WiFi technológiákon keresztül, miközben a Matter szabványt alkalmazzuk, hogy eszközeink még inkább a jövőre is felkészültek legyenek. Rendszeres frissítésekkel folyamatosan bővítjük minden egyes termékünk funkciókészletét.

Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10