Oldal frissítése

Eve Thermo Smart Radiator Valve - Tread Compatible

4,8 26 értékelés
38 490 Ft

Eve Thermo Smart Radiator Valve - Tread Compatible

Az Eve Thermo intelligens radiátorszelep segít az energiatakarékosságban 

Az Eve Thermo intelligens radiátor szelep segítségével könnyedén szabályozhatod a fűtés hőmérsékletét az otthonodban mobilalkalmazással vagy a Siri hangsegéddel. Az idő ütemezésének beprogramozásával szabályozhatod a helyiség hőmérsékletét, hogy az megfeleljen a napi rutinodhoz, ezáltal pedig energiát illetve annak a költségét takaríthatod meg. Állíts be kényelmes hőmérsékletet a gyerekszobában mielőtt a gyerkőcök felébrednek iskola előtt vagy aktiváld a háztartás fűtését mielőtt hazatérnél a munkából vagy a nyaralásról. Az Eve Thermo kompatibilis az Apple HomeKitplatformmal, ez azt jelenti, hogy az iPhone, iPad vagy Apple Watch segítségével bárhonnan irányíthatod azt.


Az Eve Thermo radiátor szelep főbb jellemzői

  • Időbeosztás beállításának lehetősége
  • Kompatibilis az Apple HomeKit platformmal
  • Siri hangsegéd támogatása
  • Nyitott ablak észlelése
  • Érintésvezérlés LED kijelzővel
  • Egyszerű telepítés
  • Eve for HomeKit mobilalkalmazás (iOS)
  • Bluetooth Low Energy vezeték nélküli interfész
  • Tápegység: 2 × AA elem
  • Németországban készült

Védelem vízkő és fagyás ellen 

Az Eve Thermo vezeték nélküli hőszabályozó megakadályozza a vízkő lerakódását a radiátorban azáltal, hogy rendszeresen megnyitja a szelepet. A szelep beépített fagyás elleni védelmének hála többé már nem szükséges aggódnod amiatt, hogy a csövek befagynak. Az Eve Thermo automatikusan felfüggeszti a fűtést szellőztetés közben, mivel érzékeli a szobában hirtelen lecsökkent hőmérsékletet illetve szinkronizál az Eve Door & Window érzékelőkkel is.


Eve Thermo - a hőmérséklet beállítása egyetlen érintéssel

Az Eve Thermo intelligens szelepet intuitív érintésvezérléssel látták el a hőmérséklet gyors beállításához mobilalkalmazás használata nélkül. A diszkrét LED kijelzőnek hála mindig látni fogod a beállított hőmérsékletet. A termosztát automatikusan reagál a szoba hőmérsékletében bekövetkező változásokra és csendes motorral forgatja a radiátor szelepet a stabil hőmérséklet eléréséhez.

Okostelefonos vezérlés

Az Eve mobilalkalmazással könnyedén automatizálhatod a fűtést az otthonodban. Hozz létre ütemezést a hétköznapokra, a hétvégékre vagy akár a hét minden egyes napjára. Beállíthatod az optimális hőmérsékletet minden szobában külön-külön a jólét és a minőségi alvás érdekében. Nyaralás üzemmódban a készülék befagyaszt minden ütemezett beállítást, az Eve Thermo pedig megőrzi a beállított hőmérsékletet.

Az Eve Thermo szelep telepítése nagyon egyszerű

Az Eve Thermo intelligens radiátorszelep telepítése igazán gyors és egyszerű. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy kicsavarod a már meglévő radiátor termosztátot kézzel vagy csavarhúzóval, majd pedig felszereled az Eve Thermo egységet. Ezt követően párosítsd a készüléket az Eve mobilalkalmazással, konfiguráld azt néhány egyszerű lépésben és máris készen vagy.



Paraméterek

Típus

Típus Okos, Programozható, Vezeték nélküli

Tulajdonságok

Elhelyezés Radiátor
Kijelző Touch, Háttérvilágításos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Tervezés, Időzítő

Mutató

Mutató Digitális

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Fűtés és hűtés

Szelep típusa

Szelep típusa RA, RAV, RAVL
Kód:  ELGHK1m1a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10EBP1701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10