Oldal frissítése

EUROSUPPLIES

Eurosupplies fogyóeszközök

Eurosupplies - minőségi irodai felszerelések szállítója

Az Eurosupplies vállalat folyamatosan növekszik, és az egyik legnagyobb piaci résztvevő a maga területén. Az irodatechnikai eszközök, berendezések, hardverek, szolgáltatások értékesítésére összpontosít, de hazánkban elsősorban a bizonyítottan jó minőségű fogyóeszközök beszállítójaként ismert, melyekre nagyon kedvező árat kínál. Vásárolhatsz például kifinomult memóriahabos háttámlákat vagy a dokumentumok lefűzéséhez és laminálásához szükséges anyagokat.

Eurosupplies Ablue deréktámasz székre

Milyen előnyei vannak az Eurosupplies deréktámasznak?

Az Eurosupplies memóriahabos deréktámaszok a márka egyedülálló termékei. A helyes testtartást szolgálják, különösen akkor, ha hosszú ideig ülünk a számítógép előtt. Speciális formájuk megfelelő ergonómiai alátámasztást biztosít a gerincnek, és minimálisra csökkenti a feszültséget az ágyéki területen. A deréktámasz az emelő elvén működik, ahol a test teljes súlyát a támaszba nyomja, így észrevétlenül segíti a helyes testtartást.

Egyedülálló Ablue deréktámasz két változatban

Az Eurosupplies Ablue deréktámasz két ergonomikus kivitelben kapható - Comfy és Wider, utóbbi kissé szélesebb. Nincs szükség bonyolult telepítésre vagy összeszerelésre, univerzális elhelyezhetőségének köszönhetően alkalmas bármilyen székre, kanapéra vagy sík felületre, így azonnal használatra kész. Hasznosnak fogod találni a stílusos kialakítást és a tárolhatóságot is, így könnyedén bárhová magaddal viheted.

Eurosupplies Ablue Deréktámaszok
Eurosupplies lamináló fóliák

Eurosupplies - Fogyóeszközök spirálozáshoz és lamináláshoz

Az Eurosupplies lamináló fóliák kiválóan alkalmasak a dokumentumok élettartamának meghosszabbítására és megjelenésük javítására. A6-tól A2-ig terjedő méretű dokumentumokhoz kaphatók, és minden típusú asztali laminálógéphez alkalmasak. A teljes dokumentum szilárdságának és tartósságának biztosítása érdekében szinte nélkülözhetetlenek a megbízható irattartó fedelek (hátlap és előlap) és a többféle színben kapható irattartó spirálok.

Paraméterek módosítása
62 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10