Oldal frissítése

Eufy Video Doorbell E340 Dual Lens 2K

89 990 Ft

Eufy Video Doorbell E340 Dual Lens 2K

Az Eufy Video Doorbell E340 2K egy Wi-Fi biztonsági videó kaputelefon két kamerával és színes éjjellátóval.

Értesülj a valós idejű riasztásokról, ha valakit észlelve lett az ajtódnál. Értesülj a kézbesítésekrő, értesülj, ha látogatók érkeznek, vagy csak akkor, ha idegenek közelednek az ajtód elé.

Dupla kamera, dupla biztonság - Két kamera működik együtt a fokozott felügyelet érdekében. Az előre néző kamera az emberekre fókuszál, míg a lefelé néző kamera az ajtó előtti padlót figyelve kitölti a hiányosságokat.

Színes éjjellátó - Kettős világítási rendszer (a videó kaputelefon felül és alul egy-egy LED-párral van felszerelve), fejlett fényfelvételi és feldolgozási algoritmussal kombinált. Kevésbé homályos éjszakai látás és tiszta éjszakai látótávolság akár 5 méterig.

Lásd, ami számít 2K Full HD tisztaságban - A 2K tisztaság több részletet mutat meg. Tiszta és részletgazdag képet kaphatsz a küszöbödről és mindenkiről, aki megáll nálad.

Akku vagy kábel, választhatsz - Válaszd az akkumulátoros üzemmódot az egyszerű telepítéshez, vagy válaszd a kábeles üzemmódot a töltés teljes elkerülése érdekében. Áramkimaradás esetén a 6500 mAh kapacitású akkumulátor tartalék energiát biztosít, hogy eszközeid és biztonságod megszakítás nélkül működhessenek.

Az akkumulátor akár 6 hónapig is üzemel egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor könnyen kivehető, és 5 óra alatt teljesen feltölthető.

Kétirányú hang - A videó kaputelefon mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, így az Eufy Security alkalmazással bárhonnan beszélhetsz az ajtóban álló személlyel mobiltelefonod segítségével.

Hat gyors válasz - Takaríts meg időt, és használd a gyors válaszokat, amikor távol vagy.

IP65 időjárásálló - A tartós konstrukció lehetővé teszi, hogy a kaputelefon minden időjárási körülmények között zavartalanul működjön. A hótól a sűrű ködig, a heves esőig vagy ragyogó napsütésig.

Kettős csatlakozási mód - A 8 GB beépített eMMC-tárolóval 90 napnyi videó tárolható. Ez napi átlagosan 30, egyenként 20 másodperces videó rögzítésén alapul.

A videó kaputelefon párosítható a HomeBase 3 (S380) vezérlővel, amely lehetővé teszi a helyi tároló 16 TB-ig történő bővítését, hozzáadja a BionicMind™ (50 fős adatbázis) teljesítményét, az arcalapú videókeresést, az MP4 videók USB flash meghajtóra történő letöltését és még sok mást a tökéletes biztonságos otthon érdekében.

Az Eufy E340 Dual Lens 2K videó kaputelefon legfontosabb jellemzői

  • Méretek: 15 × 5,16 × 4 cm
  • Tömeg: 400 g
  • Elülső kamera: 2048 × 1536 px
  • Alsó kamera: 1600 × 1200 px
  • Támogatja az Amazon Alexa és a Google Assistant hang alapú asszisztenseket

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Tulajdonságok

Felbontás 2048 × 1536 px
Felszerelés Mikrofon, Hangszóró, Kamera

Funkciók

Funkciók Felvétel

Védelmi fokozat

IP védelmi fokozat IP65

Szín

Szín Fekete

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati, Elemes

Akkumulátor élettartam

Akkumulátor üzemideje 6 hónap

Csomagolás

Csomag tartalma Akkumulátor
Csengők száma a csomagban 1 db

Vevőkészülék méretei

Magasság 15 cm
Szélesség 5,16 cm
Mélység 4 cm
Kód:  Anker23_019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T8214311

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20