Oldal frissítése

Eternico

Eternico tartozékok és elektronika

Eternico tartozékok és elektronika

Az Eternico Lifestyle kiegészítők és elektronikák kiváló ár-érték arányt kínálnak. A márka arra törekedett, hogy olyan időtálló termékeket dobjon piacra, amelyek boldoggá teszik rajongóit. Sokféle irányzat és ötlet keveréke, és mindenki számára vonzóak. Eternico - modern szíjak okosórákhoz és okoskarkötőkhöz, valamint elegáns, okos és ergonomikus kiegészítők mobiltelefonokhoz és számítógépekhez is.

  • Kiváló minőségű és megfizethető  Kizárólag nagyszerű ár-érték arányú termékeket hozunk létre
  • Termékek széles választéka  Kiegészítők mindenkinek az irodában és otthon
  • Az ügyfél az első Csak olyan termékeket kínálunk, amelyeket mi magunk is használunk
Eternico szíjak

Eternico okosóra és okoskarkötő szíjak

Stílusos, mégis kényelmes szíjat keresel órádhoz vagy karkötődhöz? Az Eternico a színek, anyagok, minták és kapcsok széles választékát kínálja, függetlenül attól, hogy milyen márkájú készülékkel rendelkezik. Valóban mindenki számára található valami; választhatsz egy tisztán elegáns fémpántot milánói dizájnnal vagy egy kényelmes bőrszíjat, de sportoláshoz szilikon- vagy textilszíjra is cserélheted a régit. Dobd fel az öltözékedet Eternico kiegészítőkkel, akár Apple Watch-ot, akár Xiaomi, Samsung vagy Huawei órát viselsz.

Eternico PC tartozékok otthoni és irodai használatra

Az Eternico PC-kiegészítőknek köszönhetően a számítógépes munka kényelmes és elegáns időtöltéssé válik, kiváló ár-érték arány mellett. A márka portfóliójában vezetékes és vezeték nélküli egerek, valamint népszerű ergonomikus egér modellek is szerepelnek a jobb- és balkezes felhasználók számára. Az alacsony profilú billentyűk vagy háttérvilágítással ellátott Eternico billentyűzetek szintén széles választékot kínálnak. Egy igazán briliáns megoldást keresel otthonra és irodába? A billentyűzet-egér szett telitalálat.

Eternico billentyűzet
'
Eternico állványok

Fotó- és videokiegészítők: Eternico állványok és fotólámpák

A fotózás és a videózás szerelmese vagy, de megfizethető és minőségi kiegészítőket keresel a munkádhoz? Fedezd fel az Eternico digitális fényképezőgépekhez, videokamerákhoz és mobiltelefonokhoz készült kis tartozékokat, amelyek között a szelfibotoktól és stabilizátoroktól kezdve a miniállványokon át a fehér és RGB körlámpákig minden megtalálható, hozd létre a stúdiódat a saját igényeid szerint.

Paraméterek módosítása
704 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20