Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Eternico Fitbit Charge 3 / 4 Genuine Leather, piros-virágos (Small)

Kiegészítők a termékhez

Eternico Fitbit Charge 3 / 4 Genuine Leather, piros-virágos (Small)

Lásd el a Fitbit Charge 3/4 okoskarkötődet

Eternico bőr szíjjal

Az Eternico Genuine Leather Strap szíjjal a fitnesz okoskarkötőd újszerű megjelenéssel fog ragyogni. A stílusos, bőrből készült szíj kényelmesen viselhető és elegánsan kiegészíti bármely ruhádat.

Eternico Genuine Leather Strap

ANYAG

Bőr

A SZÍJ HOSSZA

140-170 mm (small)

SZÍN

Fekete, piros és virágok

Eternico Genuine Leather Strap

Minőségi kidolgozás

A csat rozsdamentes acélból készült, és eleganciát kölcsönöz a szíjnak. Az állítható méretnek köszönhetően mindenki számára megfelel - tökéletes választás a Fitbit Charge 3/4 készülékedhez!

Kellemes és kényelmes anyag

A szíj bőrből készült, amely maximális kényelmet biztosít a mindennapi viselet és bármilyen tevékenység során - szinte nem is fogod érezni, hogy a csuklódon viseled a Fitbit Charge 3/4 okoskarkötődet.

Eternico Genuine Leather Strap

Paraméterek

Kód:  AETF018
Termékszám:  AET-FBLEA50RS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05