Oldal frissítése

Eternico Apple Watch 38mm / 40mm Stone Bracelet, fa

Kiegészítők a termékhez

Eternico Apple Watch 38mm / 40mm Stone Bracelet, fa

Divatos kiegészítő

az okosórádhoz

Az Eternico Stone Bracelet szíj elsősorban azokat a nőket varázsolja el, akik szeretik az eredeti divatos kiegészítőket. Az ezzel a szíjjal ellátott Apple Watch minden nő csuklóján jól mutat. Legyél stílusos az Eternico markával.

Eternico Stone Bracelet

ANYAG

Fa

AZ ÓRASZÍJ HOSSZA

140–205 mm

SZÍN

Barna

Eternico Stone Bracelet

A kompatibilitás biztosított a generációk között

Az Eternico Stone Bracelet óraszíj kompatibilis az Apple Watch Series 2, az Apple Watch Series 3 38 mm, az Apple Watch Series 4 40 mm és az Apple Watch Series 5 40 mm modellekkel.

Díszítsd fel a csuklódat egy eredeti szíjjal

Az Eternico Stone Bracelet fagyöngyökből készült, amelyeknek köszönhetően a szíj csodálatosan kiemelkedik a csuklódon. Továbbá ideálisan alkalmazkodik majdnem minden csuklóhoz, mivel a gyöngyök egy gumis zsinórra vannak felfűzve.

Eternico Stone Bracelet

Paraméterek

Kód:  AETAW027
Termékszám:  AET-AWSTN25N-38

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15