Oldal frissítése

ETA Poseidon 7865 90030

4,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Poseidon 7865 90030


ETA Poseidon többcélú porszívó

Az ETA POSEIDON 7865 90030 az otthona hősévé válik, amikor egyszerre kell polírozni és padlót törölni, száraz és nedves porszívózást végezni samponozással, ablakot tisztítani, szőnyeget és kárpitozott bútorokat takarítani. Nagy előnye a nedves és száraz üzemmód közötti gyors váltás, amely csak néhány percet vesz igénybe.

Kellemes paraméterek

A porszemcsék és egyéb szennyeződések egy 5 literes, könnyen cserélhető szintetikus zsákba kerülnek, amivel pénzt takarít meg és minimalizálja az alkatrészek cseréjét. A porszívó egyéb csodálatos paraméterei például a 8 l-es por- és vízgyűjtő tartály, és a 4 literes tisztítóoldat-tartály.

Többszörös szűrés

A porszívó szintetikus porzsákkal és 2 mikro szűrővel is rendelkezik - védő motor és kimenet.

Gyors és egyszerű tisztítás

A porszívó szerelése nagyon egyszerű. A tápkábel hossza 8 méter, és egy intelligens fogantyúval felszerelt a porszívó. Kábellel és kétrészes csővel nagy 11 m-es hatósugár érhető el, így akár távoli helyeket is lehet takarítani a kábel visszacsévélése nélkül.

A POSEIDON többfunkciós porszívó vezérlése nagyon kényelmes. 5 stabil kerékkel felszerelt, ami biztosítja a simább mozgást minden oldalra.

A biztonság mindenekelőtt

A porszívó túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Így aktívan védi az elektromos motort a sérülésektől. Tartalmaz egy biztonsági termikus szivattyú biztosítékot és egy biztonsági úszót, amely megakadályozza a hulladéktartály túlterhelését.

ETA Poseidon 7865 90030 4in1? - Számos melléklet a csomagban

A tökéletes tisztítási eredmény érdekében az ETA Poseidon 7865 90030 számos egyéb tartozékot és bővítményt kínál, köztük egy univerzális padlófúvókát kihúzható kefével, a kemény padlóburkolatra, mint pl. parketta, úszó padló, csempe és lino. Ezenkívül egy turbó ecsetet is biztosít a szőnyeg hatékonyabb porszívózásához, a hatékony haj- és állati szőr gyűjtéshez Egy puha fúvókával a lágy szövetfelületeket, mint például a kárpitot vagy párnákat porszívózhat, fémes kétrészes cső az optimális magasságállításhoz (akár 96 cm-ig), nyílásfúvóka, amellyel porszívózhat anélkül, hogy nehézségbe kerülne a hűtőbordák és más csatlakozások között. Az ecsettel és a finom kefékkel, alkalmasak a bútorok por- és pókhálóinak vagy a festékes falak tisztítása. További kiegészítők: egy nagy és kis samponfúvóka, egy ablaktisztító fúvóka és egy spatula.

Az optimális beállításhoz a szívóteljesítmény szabályozható elektronikusan. A fogantyú szívóteljesítményének mechanikus szabályozása lehetővé teszi azonnali csökkentését.


Használja ki a meghosszabbított 5 éves garanciális ajánlatot az ETA által a termékre vonatkozó motorra. Nyugodtan regisztráljon az ETY oldalon.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Száraz-nedves takarításhoz, Ablakra, Vízhez, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 500 W

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 41,5 cm
Magasság 56 cm
Mélység 43 cm
Tömeg 14,07 kg

Szín

Szín Kék, Szürke
Kód:  ETAVVIC01
Termékszám:  ETA786590030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15