Oldal frissítése

ETA 050090000 Aero

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 050090000 Aero

Az allergiás háztartások legfontosabb eszköze

Az erőteljes ECO motor és a hatékony HEPA szűrő kombinációja a legkisebb port és szennyeződést is eltávolítja. Ez a kombináció biztosítja a porszívózás tökéletes eredményét, amely az allergiások számára igen hasznos.

Praktikus méret és kis súly

A 2 literes porzsák térfogata egy kisebb típusú porszívót jelez, amely tökéletesen illeszkedik a kisebb háztartásokba vagy például egy kollégiumba. Kompakt méretének köszönhetően a porszívó könnyű és erős, így kis lakásokban ideális.

Többféle kiegészítő

Ehhez a modellhez számos kiegészítő tartozik. A parkettafúvóka kemény padlókhoz (parketták, úszó padlók, cserép, linóleum, stb.) használható. Szintén a csomagolásban található az univerzális padlófúvókához, kihúzható ecsettel. Kiegészítő fúvókákat is csatlakoztathatsz a szívó fém teleszkópos csőhöz - párnázva és süllyesztve. Ecset finom kefével, ami könnyen eltávolíthatja a port vagy a pókhálót a törékeny bútorokból, festményekből vagy falakból

Könnyű kezelés és biztonság

A porszívó mozgatását egy 8 méteres kábellel könnyítik meg, valamint egy elfordítható első kerékkel és nagy lágyabb kerekekkel a hátsó részen, amelyek elegáns és egyenletes mozgást biztosítanak minden oldalról. A működés biztonságát a túlmelegedés elleni hővédelem biztosítja. Elektronikus szívóteljesítmény szabályozó, Unibag porzsák telítettségi jelző és egy hiányzó porzsák jelzés is biztonsági eszközök közé tartozik.

 

 

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a háztartások számára a legnagyobb odafigyeléssel készítsük.

Tradíció

Az ETA története 1943-ig nyúlik vissza, amikor a Hlinsko villamos készülékek gyártásának alapjait lefektetették.

 

Minőség

Az ETA mint egyetlen csehországi vállalat saját szakmai vizsgálóhelyiséggel rendelkezik, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

 

Design

Termékeink barátságos és vonzó kialakítást kapnak. A vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 38 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 4,8 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  EAD1012m
Termékszám:  ETA050090000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05