Oldal frissítése

ETA 2.487,90010 Preto

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 2.487,90010 Preto

Elegáns padlótisztító ETA magas szívóerőt400 W, 1200 W teljesítmény, és fel van szerelve a ECO motor, amely kiemelkedik a gazdaság. Az ergonomikus formájú fogantyú beépített kontroll másodlagos légbeömlő kezeli a porszívót ETA Preto nagyon kényelmes. Fém teleszkópos cső ismét teszi kényelmesebbé magasságállítás minden felhasználó számára. Porszívó ellátott parketta, réstisztító és kárpit szívófej. Része a berendezés sokoldalú kefe és mikroszűrő táska 2 db Unibag adapterrel nincs. 11. Minden tartozék tárolható a nagy zseb a tetején a porszívó. A porszívó is van 2 parkoló pozíció a könnyű tárolás.

modern kényelmi

Beépített SOFT START rendszer célja az egyenletes motor indítása (lágy indítás nem terheli az elektromos hálózat alatt a motor indításakor). További előny az elektronikus szívóerő szabályozás és jelző Porzsák. Allergiás ismét szívesen minőségű HEPA szűrő elfog még a legfinomabb porszemcsék. Hogy megvédje a kemény padlófelület tisztító enyhült kerekek és forgatható kerék 360 fokban könnyű mozgását. Egy másik biztonsági funkció aktív, ami megvédi a motort a égő (légbeömlő). Sugara porszívó 8 m.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 81 dB

Méret & súly

Szélesség 41 cm
Magasság 26,5 cm
Mélység 29 cm
Tömeg 6,79 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  EAD1011v1
Termékszám:  ETA248790010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05