Oldal frissítése

Epico Twiggy Matt Samsung Galaxy S5 mini - rózsaszín

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Twiggy Matt Samsung Galaxy S5 mini - rózsaszín

Az Epico Twiggy Matt tokot nem csak a könnyű és rendkívül vékony kialakítás miatt fogod szeretni, hanem a selymesen bársonyos felületért is.

Az Epico Twiggy Matt Samsung Galaxy S5 mini fő jellemzői 

  • A tok 0.3 mm vastag és elhanyagolható 3 gramm súllyal rendelkezik
  • PP műanyagból készült, bársonyos sima felülettel rendelkezik - tökéletesen tart
  • Meghosszabbítja a telefon élettartamát és véd a kopás ellen
  • Kényelmes hozzáférést biztosít az összes telefonvezérlő gombhoz
  • Könnyen mosható, csúszásgátló felülettel
  • Elegánsan matt kialakítás rózsaszínben

Karcsú szépség

A tok mindössze 3 gramm súllyal és mindössze 0,3 mm vastagsággal rendelkezik, mégis hozzájárul a stílusával és a jelenlétében fantasztikusan fogod érezni magadat. A rendkívül vékony, átlátszó, aranyszínű Epico Twiggy Matt tökéletesen kiemeli és védi a telefont. A tok csúszásgátló felülettel van ellátva, így biztonságosan a kezedben marad. Természetesen hozzáférést biztosít a telefonvezérlő gombokhoz.

Ultravékony társ

A Twiggy nem csak egy "szép arc" ikonikusan karcsú kialakítással, hanem egy rendkívül alkalmazkodó társ, amely védi a telefont a karcolásoktól anélkül, hogy elveszítené az eleganciáját. A Twiggy nem csökkenti az okostelefonok megjelenését, hanem ellenkezőleg, színes köntösben növeli azok előnyeit. 

Kellemes felület

A tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, így gyakorlatilag láthatatlanná válik.  Az aranyszínű Epico Twiggy Matt tok csúszásgátló felülettel van ellátva, így nem kell aggódnod a kellemetlen balesetektől. Mi több, felülete bársonyosan puha, kellemes az érintése és tökéletesen tartja magát.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S5 mini

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Polikarbonát
Kód:  EPICO912
Termékszám:  2010102300001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05