Oldal frissítése

Epico Twiggy iPhone 7 matt kék

4,0 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Twiggy iPhone 7 matt kék

Olyan minőségi tokot keres a telefonjára, amely maximális védelmet nyújt, és eközben láthatatlan marad? Próbálja ki az Epico Twiggy matt kék átlátszó védőtokot, amelynek célja, hogy megvédje az iPhone 7 készülékét az egyedi, ultra-vékony kialakítású tokjával - csak 0,2 mm vastag! Ez a legvékonyabb védőtok a piacon!

A kiváló minőségű TPU anyagból készült hátlap súlya mindössze három gramm, amelyet nagy rugalmasság és tartósság jellemez. Annak ellenére, hogy a vastagsága elenyésző, mégis megbízhatóan védi a telefont a karcolásoktól és a portól. Esetleg azon aggódik, hogy a hátlaptól nem fog hozzáférni a telefon gombjaihoz? A hátlap rendkívül praktikus a pontos kivágásoknak köszönhetően.

Főbb előnyök

  • Az iPhone 7 készülékéhez tervezték
  • A legvékonyabb 0,2 mm-es hátlap a piacon
  • Tartós, hosszú élettartam
  • Nem korlátozza a hozzáférést a gombokhoz
  • Praktikus, mosható, csúszásmentes felület
  • Sok színváltozatban elérhető

Láthatatlan társ

A rendkívül vékony, csúszásmentes burkolat biztosítja a telefon tökéletes tapadását és szinte teljesen láthatatlan. A matt felület kellemes tapintású és könnyen karbantartható. Számos különböző színváltozatban elérhető.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 7

Típus és anyag

Anyag TPU, Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Puha
Tömeg 3 g

Szín és motívum

Szín Kék
Kód:  EPICO02p4
Termékszám:  15810101600002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20