Oldal frissítése

Epico Glass LG G6 készülékhez

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass LG G6 készülékhez

Az Epico Glass kijelzővédő fólia a lehető legjobb védelmet nyújtja az LG G6-od kijelzőjének repedés és karcolódás ellen. A fólia többrétegű, és kiváló minőségű edzett üvegből készült, amely az egyik legerősebb a piacon. Maga az alkalmazás felhasználóbarát, és bárki képes rá a legcsekélyebb nehézségek nélkül.


Tökéletes védelem az LG G6-odnak

Attól tartasz, hogy megsértheted az LG G6 mobiltelefonod kijelzőjét? Ebben az esetben jó szolgálatot tesz az EPICO GLASS edzett üveg védőfólia. Biztosan megvédi a telefonodat a nem kívánt karcolásoktól és más károktól. A fólia a lehető legjobb védelmet nyújtó kiváló minőségű edzett üvegből készült, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a tiszta képet és a pontos válaszokat az ujjak érintésére. Minden, amire szükséged van a fólia felhelyezésére a mobiltelefonodra, a csomag része. 


A kiváló minőségű csomagolás az alap

Az EPICO odafigyel a termékei minőségére, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és jó csomagolásban érkezik meg hozzád. Mindent tartalmaz, amire szükséged van, a részletes és világos útmutatóval együtt. Így mindenki nagyon egyszerűen fel tudja helyezni a védőfóliát az LG G6-ra.


Tökéletesen tiszta kép az LG G6-odnak

Az EPICO GLASS védőfóliát az LG G6 számára összesen 4 réteg alkotja a mobiltelefonod kijelzőjének lehető legjobb védelmére. A felületen található nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok kialakulását és az apró szennyeződések lerakódását. Alatta egy réteg extra tartós edzett üveg helyezkedik el. A kisebb rezgések csillapítására és az LG G6-od kijelzőjének elpattanása ellen szolgál az Anticrack réteg. Az utolsó, tapadós réteg az egyszerű alkalmazást biztosítja és megszünteti a buborékképződést.


Szinte észrevehetetlen védőfólia

Az Epico védőfólia LG G6-ra vastagsága mindössze 0,33 mm. A felső nano rétegnek köszönhetően a négyrétegű fólia kellemes tapintású, a lekerekített élekkel pedig remekül néz ki.


Az LG G6-od megbízható védelmezője

A 9H érték a keménységi skálán garantálja a megbízható védelmet a hétköznapi élet fenyegetéseivel szemben, mint a kulcsok, az apró érmék vagy a strand homokja. Az Epico Glass semmilyen veszély elől nem menekül el, amely a mobilod kijelzőjét fenyegeti.


Az Epico védőfólia LG G6-ra fő jellemzői

A fólia zsírtaszító nano bevonattal rendelkezik
Az Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm
Egyszerű alkalmazás a telefon kijelzőjére
 Extra erős és vékony edzett üveg
 A kijelző elpattanása ellen védő réteg
 Tapadós réteg az egyszerű felhelyezéshez

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell G6

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,33 mm
Keménység 9H
Kód:  EPGca0211a8
Termékszám:  23012151000001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10