Oldal frissítése

Epico Glass - Honor 8

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass - Honor 8

Az Epico Glass képernyővédő üveg a legjobb védelmet jelenti Honor 8 készüléked számára a töréssel és karcolással szemben. Az üveg többrétegű és minőségi, edzett üvegből készült, amely a piac egyik legszilárdabb anyaga. Használata felhasználóbarát, így bárki megbirkózik vele.


Tökéletes védelem a Honor 8 készüléked számára

Félsz, hogy kárt okozol Honor 8 mobiltelefonod képernyőjén. Ezen esetekre van itt az edzett üvegből készült EPICO GLASS. Garantáltan megvédi készülékedet a nem kívánt karcolásokkal és más sérülésekkel szemben. Az üveg minőségi edzett üvegből készült, amely a lehető legjobb védelmet biztosítja, miközben megőrzi a képernyő összes tulajdonságát - éles kép és pontos reakció az érintésre. A telefonra való telepítésnél szükséges tartozékok a csomag részét képezik.


A minőségi csomagolás alapnak számít

Az EPICO becsületesen dolgozik, így biztos lehetsz benne, hogy termékei tökéletes állapotban érkeznek meg hozzád. Minden szükséges tartozék a csomag része, illetve a részletes és áttekinthető útmutató sem hiányozhat. A képernyővédő üveg telepítése a Honor 8 készülékre nagyon egyszerű lesz, mindenki számára.


Tökéletesen tiszta kép

Az EPICO GLASS képernyővédő üveg 4 rétegből tevődik össze a lehető legjobb védelem érdekében. Nano rétegű felülete minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok képződését és az apró szennyeződések lerakódását. A következő réteget extra ellenálló edzett üveg képezi. A kisebb ütések és törés elleni védelmét az Anticrack rétegnek köszönheti. Az utolsó tapadó réteg segíti az egyszerű telepítést és csökkenti a buborékok kialakulását.


Elegáns társ

Az Epico Glass képernyővédő üveg mindössze 0.33 mm vastag. A négy rétegű üveg kellemes tapintású, nano felületének köszönhetően és lekerekített széleivel remekül néz ki.


Megbízható védelem a Honor 8 számára

A 9H értékű keménység garantálja a megbízható védelmet a mindennapi veszélyekkel szemben, mint például a kulcs, aprópénz vagy homok a strandod. Az Epico Glass nem hagyja cserben a mobiltelefon képernyőjét.


Legfontosabb jellemzők

Nano réteg a zsíros foltok ellen
Vastagsága mindössze 0.33 mm
Egyszerű telepítés a telefon képernyőjére
Extra szilárd és vékony edzett üveg
Réteg a képernyő törése ellen
Tapadó réteg az egyszerű felvitelre

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 8

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  EPGa0207d
Termékszám:  16112151000001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15