Oldal frissítése

EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

4,7 6 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 590 Ft/db

EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

Az Epico Glass kitűnően védi a Xiaomi Redmi Note 5A kijelzőjét a repedésektől és a karcolásoktól. Az üveg többrétegű, magas minőségű edzett üvegből készült, amely a legerősebbek közé sorolható a piacon. Kimondottan felhasználóbarát, hiszen a legkisebb nehézségek nélkül bárki felhelyezheti.


Tökéletes védelem a Xiaomi Redmi Note 5A kijelzőjének

Attól tartasz, hogy a Xiaomi Redmi Note 5A mobiltelefonod megsérül? Ebben az esetben az EPICO GLASS edzett védőüveg kitűnő választás a számodra, hiszen megvédi a telefont a nem kívánt karcolásoktól és más sérülésektől. Az üveg kiváló minőségű edzett üvegből készült, így a lehető legjobb védelmet nyújtja, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a kép tiszta marad és a kijelző az ujjlenyomatra is pontosan reagál. Az üveg felhelyezéséhez szükséges összes kiegészítőt megtalálod a csomagolásban.


A minőségi csomagolás nálunk alap

Az EPICO becsülettel teszi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy a terméküket sértetlenül és megfelelő csomagolásban kapod meg. Mindent tartalmaz, amire szükséged van, valamint jár hozzá egy részletes és világos használati útmutató is. A Xiaomi Redmi Note 5A-ra a védőüveget bárki nagyon egyszerűen felhelyezheti.


Tökéletesen tiszta kép - Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez készült EPICO GLASS védőüveg összesen négy rétegből áll, így tökéletes védelmet kínál a mobiltelefonod kijelzőjéhez. A felületén lévő nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok képződését és a kisebb szennyeződések megtapadását. Alatta pedig egy extrém tartós edzett üvegből készült réteg található. A kisebb ütések csillapításáról és a kijelző repedésének a védelméről az Anticrack réteg gondoskodik. Az utolsó tapadó réteg az egyszerű felhelyezésre és a buborékképződés megszüntetésére szolgál.


Az EPICO GLASS egy elegáns társ

A Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez készült Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, és lekerekített éleivel tetszetősen néz ki.


Megbízható védelem a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

A 9H a keménységi skálán garantálja a mindennapok során szükséges megbízható védelmet, például a kulcsok, kis érmék vagy a strandon lévő homok okozta sérülésektől. Az Epico Glass nem szivárogjon semmilyen veszélyt a mobil kijelzőn. 


Az Epico Glass Xiaomi Redmi Note 5A legfontosabb jellemzői

Nano réteg a zsírosodás ellen
Vastagsága csak 0,33 mm
Egyszerűen felhelyezhető a telefon kijelzőjére
Extra erős és vékony edzett üveg
Védi a kijelzőt a repedéstől
Öntapadós réteg az egyszerű felhelyezéshez

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 5A Global

Modellsorozat

Kód:  EPICO539
Termékszám:  25312151000001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05