Oldal frissítése

Epico Glass 2.5D Xiaomi Redmi 5a fekete

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D Xiaomi Redmi 5a fekete

Xiaomi Redmi 5a mobiltelefonodat most tökéletes védelemmel láthatod el, hogy többé ne kelljen aggódnod a nemkívánatos karcolások, vagy repedések miatt. Minderről egy 2.5D üveg gondoskodik, amely 100 %-os képernyővédelmet biztosít a kijelző teljes felületén. Az üveg maga rendkívül vékony, követi a telefon eredeti dizájnját, és nem korlátozza a készülék vezérlőinek használatát.


Tökéletes védelem a Xiaomi Redmi 5a-hoz

Attól tartasz, hogy megsérülhet a mobiltelefonod kijelzője? Válaszd az EPICO GLASS 2.5D edzett képernyővédő üveget! Ez a termék biztosan megvédi a telefont a nem kívánt karcolásoktól és más sérülésektől. A képernyővédő kiváló minőségű edzett üvegből készült, biztosítva ezzel a lehető legmegbízhatóbb védelmet, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a tiszta képet és a pontos érintésvezérlést. A csomag mindent tartalmaz, amire szükséged lesz, hogy fel tudd helyezni telefonodra a képernyővédő üveget. 


Kiváló minőségű csomagolás

Az EPICO őszinte a vásárlókhoz, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és megfelelő csomagolásban érkezik. A csomagban minden megtalálható, amire szükséged lesz, beleértve egy részletes és érthető használati útmutatót is. A védőüveg alkalmazása a Xiaomi Redmi 5a mobiltelefonon ezáltal mindenki számára egyszerűvé válik.


Tökéletesen tiszta kép a Xiaomi Redmi 5a kijelzőjén

A Xiaomi Redmi 5a számára készült EPICO GLASS 2.5D védőüveg használatával összesen 4 védőréteggel biztosíthatod a lehető legjobb védelmet mobiltelefonodnak. A legfelső nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok és a kisebb szennyeződések lerakódását a védőüveg felületén. Alatta egy extra ellenálló réteg található edzett üvegből. Az Anticrack réteg tompítja a kisebb ütéseket és megakadályozza, hogy a Xiaomi Redmi 5a kijelzője megrepedjen. A legalsó ragasztó réteg a védőüveg egyszerű telepítésére és a buborékképződés megszüntetésére szolgál.


Elegáns kiegészítő

A a Xiaomi Redmi 5a telefonhoz készült Epico Glass 2.5D képernyővédő üveg vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű védőüveg kellemes tapintású a felső nano rétegnek köszönhetően, és lekerekített élekkel rendelkezik.


Megbízható védelem a Xiaomi Redmi 5a számára

A 9H keménység a keménységi skálán garantálja a megbízható védelmet az olyan mindennapos sérülésektől, amelyeket például kulcsok, érmék vagy akár a homok okozhat. Az Epico Glass 2.5D megvédi a kijelzőt mindezektől a veszélyektől. 


Az Epico Glass 2.5D képernyővédő üveg főbb jellemzői

  • Nanorészecskék a zsíros szennyeződések ellen
  • A képernyővédő színe igazodik a mobiltelefon színéhez
  • Vastagsága csak 0,33 mm
  • Egyszerűen felhelyezhető a telefon kijelzőjére
  • Extra erős és vékony edzett üveg
  • Megakadályozza a kijelző megrepedését
  • Ragasztó réteg az egyszerű telepítéshez

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi 5a

Modellsorozat

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  EPGca0206
Termékszám:  27312151300002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05