Oldal frissítése

Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete

4,0 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete

Az Epico Glass védőüveg a lehető legjobb védelmet nyújtja a Huawei Honor 7X kijelzőjének megrepedése és karcolódása ellen. Az üveg többrétegű, magas minőségű edzett üvegből készül, amely az egyik legerősebb a piacon. Felvitele felhasználóbarát, bárki megbírkózik vele.


Huawei Honor 7X-ed tökéletes védelme

Attól tartasz, hogy Huawei Honor 7X mobiltelefonod kijelzője megsérülhet? Abban az esetben az EPICO GLASS edzett védőüveg a megoldás számodra, amely garantáltan megvédi telefonodat a nem kívánatos karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az üveg a lehető legjobb védelmet biztosító, minőségi edzett üvegből készült és megőrzi a kijelző tulajdonságait - éles kép és pontos érintésérzékelés. Az üveg mobiltelefonra való felviteléhez szükséges összes kellék a csomagolás része.


A kiváló minőségű csomagolás mindennek az alapja

Az EPICO becsületesen végzi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy a termék sértetlenül és jól becsoagolva érkezik hozzád. A csomagolásban a részletes és áttekinthető leírás mellett minden szükséges kelléket megtalálsz. A védőüveg felvitele a Huawei honor 7X-re így mindenki számára egyszerű.


A Huawei Honor 7X tökéletesen tiszta képe

A Huawei Honor 7X EPICO GLASS védőüvege 4 rétegből áll, a mobiltelefon kijelzőjének lehető legjobb védelme érdekében. A felületen lévő nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok keletkezését és a kis szennyeződések lerakódását. Alatta található egy extra ellenálló edzett üveg réteg. A kisebb ütések csillapítására és a Huawei Honor 7X kijelzőjének megrepedése ellen az Anticrack réteg van jelen. Az utolsó tapadó réteg a buborékmentes, egyszerű felvitelt szolgálja.


Elegáns társ

A Huawei Honor 7X Epico Glass védőüvege mindössze 0,33 mm vastagsággal büszkélkedik. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, lekerekített éleivel jól mutat,


A Huawei Honor 7X megbízható védelme

A keménységi skála 9H értéke megbízható védelmet garantál a mindennapok veszélyei elől, mint a kulcsok, aprópénz vagy a tengerparti homok. Az Epico Glass nem riad vissza a mobil kijelzőjét veszélyeztető dolgoktól.


A Huawei Honor 7X számára készült Epico Glass védőüveg fő tulajdonságai

Nanorészecskék a zsírosodás ellen
Vastagsága csupán 0,33 mm
Egyszerű felvitel a telefon kijelzőjére
Extra erős és vékony edzett üveg
A kijelző megrepedés elleni védelme
Tapadó réteg az egyszerű felvitel érdekében

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 7X

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  EPGca0211
Termékszám:  28212151300002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15