Oldal frissítése

Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D a Honor 9 Lite készülékekhez, kék

Az Epico Glass védőüveg a lehető legjobb védelmet nyújtja az Honor 9 Lite kijelzője számára a sérülésekkel és a karcolásokkal szemben. Az üveg többrétegű, kiváló minőségű edzett üvegből készült, és az egyik legerősebb a piacon. Az alkalmazás maga felhasználóbarát, és bárki meg tudja tenni minden nehézség nélkül.


Tökéletes védelem az Honor 9 Lite készülék számára

Attól félsz, hogy megsérülhet az Honor 9 Lite mobiltelefonod kijelzője? Ebben az esetben figyelmedbe ajánljuk az EPICO GLASS edzett védőüveget. Ez biztosan megvédi a telefont a nemkívánatos karcolásoktól és más sérülésektől. A védőfólia kiváló minőségű, edzett üvegből készült, amely a lehető legjobb védelmet biztosítja, miközben nem befolyásolja a kijelző egyetlen funkcióját sem - tiszta képet és pontos érintés-érzékenységet garantál. Minden, amire a védőüveg felviteléhez szükséged van, megtalálható a csomagban. 


A minőségi csomagolás mindennek az alapja

Az EPICO megbízhatóan teszi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és jól átgondolt csomagolásban érkezik. Minden benne van, amire szükséged van egy részletes és világos útmutatóval együtt. A védőüveg alkalmazása az Honor 9 Lite készülékre bárki számára könnyen kivitelezhető lesz.


Tökéletesen tiszta kép az Honor 9 Lite készülékeden

Az Honor 9 Lite készülékhez tervezett EPICO GLASS védőüveg összesen 4 rétegből áll a mobiltelefon lehető legjobb védelme érdekében. A felületén lévő nano réteg megakadályozza, hogy megmaradjon rajta az ujjlenyomat. Alatta egy extra tartós, edzett üveg réteg található. Az Anticrack réteg kisebb ütések csillapítására és az Honor 9 Lite kijelzőjének törés elleni védelmére szolgál. Az utolsó, ragasztó réteg az egyszerű alkalmazásról és a buborékmentes felvitelről gondoskodik.


Elegáns társ

Az Honor 9 Lite készülékhez készült Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű üveg kellemes tapintású a felső nano rétegnek köszönhetően és a lekerekített élekkel kiválóan néz ki.


Megbízható védelem az Honor 9 Lite telefonhoz

A 9H érték a keménységi skálán megbízható védelmet garantál a mindennapok kihívásaival szemben, például kulcsokkal, aprópénzzel vagy tengerparti homokkal szemben. Az Epico Glass nem engedi, hogy a kijelzőhöz bármilyen veszélyforrás hozzáférjen. 


Az Honor 9 Lite készülékekhez tervezett Epico Glass védőüveg legfontosabb jellemzői

Nano réteg a zsíros szennyeződések ellen
Vastagsága csak 0,33 mm
Egyszerűen alkalmazható a telefon kijelzőjén
Extra erős és vékony edzett üveg
Törés elleni védőréteg
Ragasztó réteg az egyszerű telepítéshez

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor
Telefon modell 9 Lite, P9 Lite

Modellsorozat

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  EPGca0210
Termékszám:  27512151600002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05