Oldal frissítése

EMOS LED REFLEKTOR ILIO 50W 4000LM

5 4 értékelés
10 560 Ft

EMOS LED REFLEKTOR ILIO 50W 4000LM

Az EMOS ILIO LED spotlámpával soha nem fordulhat elő, hogy a kültéri és beltéri területek megvilágítása nem megfelelő. A maximálisan energiatakarékos A+ energiaosztály mellett számíthatsz a kivételes, 4 000 lumenes fényáramra is, amely minden körülmények között elegendő fényt biztosít. A 50 W-os teljesítményével és az akár 25 000 órás kimagasló élettartamával az ILIO reflektor fényét hosszú ideig és zökkenőmentesen élvezheted, a fényt a diffúzor lágyítja. A reflektort használhatod például értékesítési vagy kiállítási stand megvilágításához, a garázs belső terének vagy a ház külső homlokzatának megvilágításához is. Az átlag feletti, 3 éves garancia még inkább megerősíti az ILIO reflektor minőségét. A reflektor még kényelmesebb használatához megvásárolható mozgásérzékelővel ellátott változatban is.

Az EMOS ILIO LED 50 W-os reflektor főbb jellemzői

  • Erőteljes LED reflektor beltéri és kültéri használatra
  • A semleges fehér fény (4000 K) az igazi napfényt imitálja
  • IP65 nagyfokú védettség a nedvesség behatolása ellen
  • A 50 W teljesítmény és 4 000 lumenes fényáram elegendő fényt biztosít bármilyen körülmények között
  • Az ILIO reflektor hosszú élettartama akár 25 000 óra
  • Mozgásérzékelővel ellátott változatban is kapható
  • A diffúzor lágyítja az EMOS reflektor fényét
  • Széles, 120°-os fénykibocsátás
  • Az IK08 védettségi szint megakadályozza a mechanikai sérüléseket és behatásokat
  • A reflektor használata széles hőmérséklettartományban lehetséges -20 °C és +40 °C között
  • Átlag feletti, 3 éves garancia az EMOS ILIO reflektorra

Az ILIO reflektor költséghatékony, jól világítja meg a kültéri területeket

Akár a ház belsejét, akár a kültéri úttestet vagy az értékesítési standot szeretnéd megvilágítani a prémium minőségű EMOS ILIO reflektorral, biztosan számíthatsz rá. 4 000 lumen áramlási sebességgel bocsátja ki az erőteljes fényt és 50 W-os teljesítménnyel messzire biztosítja a látótávolságot. A széles, 120°-os fénykibocsátási szög és a matt diffúzor együttese kellemes környezetet teremtenek. Az EMOS ILIO reflektor semleges fehér fénye igazi nappali fényként működik.

EMOS ILIO reflektor elegáns kialakítással

A modern EMOS ILIO reflektort korszerű megjelenés jellemzi, elegáns megoldás a belső és külső világításhoz. Az IP65 szabvány védi a nedvesség behatolása ellen, az IK08 védelmi fokozatnak hála a reflektor ellenáll a fényhatásoknak is. Helyettesít 430 W teljesítményű izzót, a működési költsége mégis 90%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos halogén reflektoroké.


EMOS ILIO, 50 W

Az EMOS ILIO semleges fehér fényt bocsát ki

Az EMOS ILIO reflektor által kibocsátott semleges fehér fény segítségével mindig úgy érezheted, mintha világos nappal lenne, bármi is legyen a valós idő. A semleges, 4000 K fehér fény a legtermészetesebb a szemünk számára, ez működik a legjobban.

EMOS ILIO, 50 W

ILIO reflektor széles, 120° -os szöggel

Az EMOS ILIO LED reflektor széles szögével megbízhatóan világítja meg az egész helyiséget az általad kívánt intenzitással. A fény még a diffúzoron keresztül is elég erős marad, de nem kápráztat el a feleslegesen széles fénysugárral.

EMOS ILIO, 50 W

EMOS ILIO magas IP65 védelemmel

Az EMOS ILIO reflektor kültéri használata esetén sem szükséges aggódnod - IP65 védelemmel bír, amely a nedvesség mellett taszítja a port is. A reflektor igazán ellenálló és bármilyen szögből ellenáll a fröccsenő víznek.


Nagy ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben

Az EMOS ILIO reflektor különleges védelemmel rendelkezik a mechanikai sérülés ellen, ez az IK08 szabvány. Ez a szint ellenállt a karcolásokra vagy törésekre elvégzett nagy igényű teszteknek.

A letisztultság jegyében

Az EMOS ILIO reflektora tartalmaz egy beépített sorozatkapcsot is, amely igazán egyszerű és intuitív kapcsolatot biztosít a reflektor azonnali használatához.

Átlag feletti, 3 éves garancia

Az EMOS ILIO reflektor hosszú, akár 25 000 órás üzemidővel büszkélkedhet. A meghosszabbított 3 éves garancia azonban garancia a minőségre is, amelynek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy csak a legjobbat vásárolod.


Paraméterek

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa LED reflektor

További tulajdonságok

További tulajdonságok Vízálló

Méret

Magasság 17 cm
Szélesség 20,8 cm
Hossz 5,5 cm

Világítás

Fényáram 4 000 lm
Színhőmérséklet Semleges fehér

Feszültség és energiafogyasztás

Energiafelhasználás 50 W

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Biztonsági osztály

Energiacímke

Élettartam 25 000 óra

Világítási szög

Világítási szög 120 °

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Foglalat

Foglalat Integrált fényforrás
Kód:  EMS20012
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ZS2540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05