Oldal frissítése

ELIZ EAP 320 UV WIFI

5 2 értékelés
99 000 Ft

ELIZ EAP 320 UV WIFI

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Ebben az esetben tökéletes választás számodra egy ilyen modern ELÍZ légtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és az effektív UV-lámpás szűrő, antivírus, formaldehides, HEPA, katalitikus, por szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Lifestyle
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

ELIZ EAP 320 UV WIFI levegőtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos ELÍZ légtisztító készülék könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, por, katalitikus, formaldehid, UV sugárzás és vírusölő
  • 50 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 320 m³/h teljesítménnyel bír
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • Teljesítménye szabályozható
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • Egy ilyen modern ELÍZ légtisztító teljesítménye 80 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 29 dB(A), illetve az érték legfeljebb 55 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a neves ELÍZ gyártótól

Eme ELÍZ levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia
Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen ELÍZ légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Egy mobilalkalmazással könnyedén vezérelhetjük a levegő tisztítót, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. A légtisztítót távirányítóval lehet beállítani anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkciónak köszönhetően biztosan nem módosítjuk véletlenül a beállításokat vagy kapcsoljuk ki a készüléket. A légtisztító UV-sterilizáló lámpával rendelkezik, amely minden gyakori vírust, baktériumot és egyéb szerves eredetű szennyeződést elpusztít.

Eme ELÍZ légtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen hasznos ELÍZ levegőtisztító gép javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. A hozzáadott levegőionizációs funkció negatív ionokat generál, amelyek semlegesítik az allergéneket. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése és még azoknak a részecskéknek az eltávolítása is, amelyek egyébként szabadon maradnának a levegőben. Az éjszakai üzemmód csendes működést és csökkentett világítást biztosít, így akár alvás közben is működhet anélkül, hogy zavarna.

Légtisztító ELIZ EAP 320 UV WIFI Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Eme ELÍZ légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. Az olyan nagyobb részecskék, mint a por, a haj vagy a háziállatok szőre nem jelentenek problémát a porszűrő számára. A katalitikus szűrőrendszer tökéletesen semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A zseniális formaldehidszűrőt úgy tervezték, hogy hatékonyan felfogja és eltávolítsa ezt a káros anyagot. A vírusölő tulajdonságokkal rendelkező szűrő hatékonyan inaktiválja a levegőben terjedő vírusokat. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Eme ELÍZ légtisztító készülék 320 m³/h kapacitással rendelkezik. A legalacsonyabb zajszint értéke 29 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A).

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 80 W
Légtisztító teljesítmény 320 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Tulajdonságok Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa, Gyerekzár
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, UV sugárzás, Vírusölő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Tuya
Kód:  ELICV477
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1412

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05