Oldal frissítése

Elgato Eve Door/Window

4,8 38 értékelés

Elgato Eve Door/Window

Apple HomeKit
 

Modern ökoszisztéma

Az Apple HomeKit a jövő platformja. Intelligens készülékekkel teli ökoszisztémát hozhat ugyanis vele létre, amelyben az eszközök könnyedén együttműködnek a Siri alkalmazással.

Elgato Eve
 

Intelligens háztartás

Az Elgato Eve termékcsalád a korszerű Apple HomeKit technológiát használja. Rendkívül könnyű kezelhetőséget és fejlett biztonságot kínál egész háztartása számára.

Tegye kényelmesebbé az életét

Otthona egy olyan hely, ahol rengeteg időt tölt. Ezért is fontos figyelemmel kísérni az egyes mutatókat, például a levegő hőmérsékletét és a minőségét, az energiafogyasztást, valamint azt, hogy milyen gyakran nyitja ki az ajtókat vagy ablakokat. Mindezt megfigyelheti az Elgato Eve termékcsaláddal. Ezek az okos eszközök hihetetlen dolgokra képesek, ráadásul ésszerű áron hozzájuk juthat. 


Figyelje meg, milyen gyakran nyitja ki az ablakokat vagy az ajtókat

Az Elgato Eve Door/Window érzékelővel kiválóan megfigyelheti, hogy milyen gyakran használja az ajtókat és ablakokat. Elég csatlakoztatni a megfigyelendő helyre, majd minden információhoz hozzájuthat a Bluetooth 4.0 Smart technológiával a nyitások számáról és annak időtartamáról. Ráadásul mindezt egy nagyon részletes, és jól átlátható diagramon ábrázolva.

Elgato Eve Door/ Window
 

Egyszerűen elegáns

Az Eve ökoszisztémát gondosan tervezték, hogy minél egyszerűbben illeszkedjen otthonába. Működése teljesen vezeték nélküli, tehát nem kell a felesleges kábelek telepítésével bajlódnia. A cserélhető elemek hosszú élettartammal büszkélkednek. Az Apple HomeKit technológia fejlett titkosítást nyújt, és maximális mértékben garantálja a mért adatok biztonságát. Személyi asszisztense, Siri ráadásul mindig részletes információkkal áll a rendelkezésére.

Műszaki paraméterek:
Tápellátás:
1x 1 AA típusú elem (ER14250 3,6V) (a csomag része)
Vezeték nélküli interfész típusa:
Bluetooth 4.0 Smart
Támogatott eszközök:
iPhone, iPad vagy iPod iOS 8.4 vagy újabb operációs rendszerrel
3. generációs Apple TV

Méretek:
52 × 24 × 23 mm
18 × 18 × 8 - 23 mm

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Működés Önállóan
Funkciók Ajtóra vagy ablakra szerelhető

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Ajtó és ablak
Kód:  ELGHK1f
Termékszám:  10EBN9901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05