Oldal frissítése

Elgato Eve Button

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elgato Eve Button

Ismerd meg a rendkívül kompakt Elgato okosgombot. Ennek köszönhetően egyszerű érintőparanccsal vezérelhetőek a lámpák, a csatlakozóaljzatok vagy az egész rendszerek, ahol egyszerre több eszköz van csatlakoztatva. Problémamentesen képes kommunikálni az intelligens, otthoni Siri vagy Home alkalmazásokon belül. A legmodernebb Bluetooth 4 technológiát használja, valamint kitűnik a rendkívüli egyszerűségével, amelyet gyermekek vagy idősek is tudnak kezelni. Az áramellátásához egyetlen CR2032 elem szükséges, amely mellékelve van a csomagolásban.

Az Elgato Eve Button okosgomb legfontosabb jellemzői

  • Az intelligens otthon vezérlése egyszerű érintéssel
  • Otthoni Siri és Home alkalmazásokhoz tervezték
  • Bluetooth 4 interfészen működik
  • Nagyon egyszerű tapintású gesztusok
  • Képes vezérelni a lámpákat, a redőnyöket, a csatlakozóaljzatok és egyebeket
  • Lehetővé teszi teljes jelenetek beállítását
  • Rendkívül kompakt és könnyű

Egyszerűen, egyedileg és vezeték nélkül

Képzeld el, hogy milyen egyszerű a vezérlés. Például egy rövid érintéssel bekapcsolhatod a lámpát, dupla érintéssel lecsökkentheted a fényerőt 50%-ra, valamint egy másodpercnél tovább tartó érintéssel pedig újra kikapcsolhatod azt. Kiválaszthatsz egész jeleneteket konkrét, otthoni eszközökkel. Ezáltal könnyen előkészítheted például a relaxációt, amikor a fények elhalványulnak és elindul a relaxációs zene vagy legördülnek az elektromos redőnyök. Ugyanígy beállíthatod a legjobb környezeti jelenetet is a kedvenc filmedhez vagy sorozatodhoz.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  ELGHK1o
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  10EAU9901

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05