Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Elgato Eve Degree

-23%
30 990 Ft
23 890 Ft
18 810 Ft áfa nélkül

Elgato Eve Degree

Apple HomeKit
 

Modern ökoszisztéma

Az Apple HomeKit a jövő platformja. Lehetővé teszi az intelligens eszközökkel teli ökoszisztémát és könnyű együttműködést a Siri-vel.

Elgato Eve
 

Okos háztartás

Az Elgato Eve termékcsalád a kifinomult Apple HomeKit technológiát alkalmazza, és rendkívül könnyű kezeléset és fejlett biztonságot biztosít egész otthonában.

Fokozza a kényelmet

Az otthon az a hely, ahol sok időt töltesz. Ezért szükséges az egyedi mutatók figyelemmel kísérése. Figyelni kell, milyen a levegő hőmérséklete és minősége, az energiafogyasztás, vagy az ajtó és az ablakok kinyitási gyakorisága. Mindezt lehetővé teszi az Elgato Eve termékcsalád. Ezek az intelligens eszközök hihetetlen dolgokra képesek, és akár elfogadható árszintet is elérhetnek.

A levegő paramétereinek mérése

Az Eve Degree egy viszonylag kis méretű, eloxált alumíniumból készült doboz, amely tele van érdekes érzékelőkkel. Képes mérni a lakás hőmérsékletét, nyomását és páratartalmát. Siri-vel dolgozik, így egyszerűen megkérdezheti.
Ezen kívül részletes és szép grafikonokkal is szolgál. Az újratölthető CR2450 lítium akkumulátort a tápegység táplálja. Bluetooth 4.0 Smart interfészt használ az adatok mobilalkalmazásra való átvitelére.
 

Monitoring vlastností vzduchů
 

Egyszerűen elegáns

Az egész Eve ökoszisztémát gondosan tervezték a legegyszerűbb otthoni beilleszkedés érdekében. A teljesen vezeték nélküli működés megspórolja a felesleges kábelezést, és a cserélhető akkumulátorok hosszú élettartamúak. Az Apple HomeKit fejlett titkosítást és maximális adatbiztonságot nyújt. Ezenkívül a Siri személyes asszisztense mindig készen áll arra, hogy részletesen tájékoztassa Önt.


Paraméterek, adatok:
Mérési tartomány:-18 ° C és 55 ° C / 0 ° F és 130 ° F
0% és 100% páratartalom
pontosság:
± 0,3 ° C / ° F ± 0,54
± 3% nedvesség
áramellátás:
cserélhető CR2450
vezeték nélküli interfész:
Bluetooth 4.0 Intelligens

méretek:
54 × 54 × 15 mm-es

 
4,4
16 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Időjárás Aktuális
Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Kompatibilitás Apple HomeKit
Tápellátás Akkumulátoros

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés, Időjárás figyelés és előrejelzés, Smart-Home irányítórendszer
Kód:  ELGHK1n
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  10EAF9901
WEB5