Oldal frissítése

Electrolux UltraOne ZUOORIGDB +

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraOne ZUOORIGDB +

Ez az új generációs UltraOne porzsákos porszívó megbízható partnere lesz az otthoni takarításban. Előnyei közé tartozik minőségi kivitelezése, melyhez luxus design társul. Nagyszerű motorja optimális légáramlással biztosít kiváló hatékonyságot és alacsony energiafogyasztást. Az eredmény egy effektív és gazdaságos porszívó tökéletes szűréssel. Mindamellett teljesen mindegy milyen felületen porszívózik.  Vonzó megjelenése minden szemet elkápráztat és kellemesen díszíti otthonát.

Legfontosabb jellemzői

  • Hatósugár 12m
  • AeroPro Extreme szívófej 
  • AeroPro Classic fogantyú
  • AeroPro teleszkópos cső
  • AeroPro Parketto szívófej kemény felületekre
  • Soft Start funkció
  • Mechanikus porzsáktelítettség-jelző

Kényelem porszívózás közben

Puha gumikerekek védik a padlót a karcolásoktól. A kiváló, 12m hatósugarú porszívó könnyedén irányítható, melynek köszönhetően nem kell gyakran konnektort váltogatni. Minden szennyeződés áthalad a mosható Allergy Plus szűrőn, és az 5 literes porzsákba kerül.
AeroPro Extreme szívófejjel szemben nincs esélye semmilyen piszoknak bármilyen felületen. Ahol a hagyományos porszívók végződnek, ott kezdődik csak a ZUOORIGDB+. További felületeken a maximális hatásfokról az optimális légáramlással rendelkező AeroPro Extreme szívófej gondoskodik. Praktikus a 3 az 1-ben kiegészítő, amely kefét, réstisztítót és kárpittisztító szívófejet is tartalmaz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 66 dB

Méret & súly

Szélesség 30,7 cm
Magasság 25,5 cm
Mélység 50,2 cm
Tömeg 8,29 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  ELXVS042
Termékszám:  ZUOORIGDB+
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15