Oldal frissítése

Electrolux SilentPerformer ZSPCLASSIC

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux SilentPerformer ZSPCLASSIC

Porszívózzon csendben az Electrolux SilentPerformer ZSPCLASSIC 3,5l kapacitású porszívóval, melynek teljesítménye  700 W és mosható higiénikus szúrővel van ellátva. A kábel hossza 9 m és a hatósugár 12 m, így gond nélkül kiporszívózhat két helyiséget  anélkül, hogy át kellene kapcsolni a kábeleket.A porszívó telítettséget jelzővel van ellátva. Az alapfelszereléshez a teleszkópos cső ésDustPro Silent fej tartozik.

Legfontosabb jellemzők

  • "A" Energia osztály
  • Hatósugár 12 m
  • Mosható szűrő
  • Silence Pro rendszer
  • DustPro Silent fej

Csendes porszívózás

Ez a porszívó  Silence Pro rendszerrel van ellátva, amely rendkívül csendes működést biztosít. Az összes alkatrész úgy volt kifejlesztve, hogy a porszívó a lehető legcsendesebb legyen anélkül, hogy bármilyen módon akadályozva lenne  a teljesítménye.

Mindenhova eljut

A porszívó 360 Motion technológiával van felszerelve, amelyeket kis kerekek jelentek, amelyek nagyon hasznosak a nehezen elérhető helyeknél.Ezekkel kerekekkel könnyedén és gyorsan átjut a bútorok között.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 72 dB

Méret & súly

Szélesség 29,3 cm
Magasság 23,8 cm
Mélység 44,1 cm
Tömeg 6,1 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  ELXVS057
Termékszám:  ZSPCLASSIC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10