Oldal frissítése

SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET

Porszívózzon csendesen a 800 W teljesítményű, mosható, higiénikus szűrővel felszerelt Electrolux SilentPerformer Cyclonic ZSPCPARKET porszívóval. A 6 m hosszú, 9 m hatósugarú kábel lehetővé teszi, hogy két helyiséget probléma mentesen porszívózzon ki. A készüléket teleszkópos csővel, tartozékok széles skálájával és 1,4 űrtartalommal rendelkező portartállyal látták el.

Legfontosabb jellemzői

  • Energia osztály: A
  • Hatósugár: 9 m
  • Mosható szűrő
  • Csendes és könnyen üríthető rendszer
  • Speciális allergiásoknak is megfelelő szűrő

Csendes porszívózás

A készüléket Silence Pro rendszerrel látták el, amely rendkívül csendes működést tesz lehetővé. A porszívó minden alkatrészét úgy fejlesztették ki, hogy az a lehető legcsendesebb működést tegye lehetővé anélkül, hogy rontaná a teljesítményt.

Le az allergénekkel

A speciális Allergy Plus szűrő teljesen megszabadítja otthonát a szennyeződésektől és az allergénektől, így ez a porszívó ideális választás, ha allergiás, vagy egyéb légúti megbetegedésben szenvedő családtagja van. A , ez a porszívó ideális választás. teljesen megszabadulni a szennyeződéseket és allergének otthonában, így ha allergia vagy egyéb légúti feltételeket, ez az, ahol Hoover a nyilvánvaló választás. Egyszerű tartályürítés por rendszer Easy empty rendszer egyszerű tartályürítést tesz lehetővé. Porszívózás után elég kinyitni a tartályt és eltávolítani a tartalmát. A pornak otthonában nincs többé esélye!

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 74 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 43 cm
Mélység 32 cm
Tömeg 6,78 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ELXVB017
Termékszám:  ZSPCPARKET
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15