Oldal frissítése

Electrolux Perforált sütőlap E9OOPT01

5 3 értékelés
25 890 Ft

Electrolux Perforált sütőlap E9OOPT01

 

Az Electrolux E9OOPT01 perforált sütőlap kenyérsütéshez készült, és alkalmas a CombiSteam Electrolux sütőben való használatra. Sütés közben a gőz párolog és szabadon halad át a perforált lyukakon. Ennek a perforált felületnek köszönhetően a kenyér tökéletesen ropogós lesz, a felszínen gyönyörű, aranybarna kéreggel, és puha és omlós belsővel. A lemez ideális száraz péksüteményekhez, például bagettekhez, kekszekhez, almagyűrűkhöz stb. Könnyen karbantartható és tisztítható.

Milyen is lenne a vasárnap a frissen sült sütemény csodálatos illata nélkül? A sütés még soha nem volt ilyen egyszerű. Kényeztesse magát és szeretteit, miközben élvezi a kitűnő házi süteményeket és kedvenc nyalánkságait. A kiváló minőségű perforált sütőlap praktikus és gyakorlati segítőjévé válik minden háziasszonynak.

 

Paraméterek

Típus

Típus Lapos

Anyag

Tepsi anyaga Zománcozott acél
Tepsi belső felülete Zománcozott

Terméktulajdonságok és tartozékok

Főzőlap/Tűzhely Gáz, Elektromos

Méretek

Hosszúság 385 mm
Szélesség 465 mm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ELUXNA014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7321422821220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05