Oldal frissítése

Electrolux PA91-404GY

4,7 21 értékelés
154 690 Ft

Electrolux PA91-404GY

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból ez a modern ELECTROLUX Pure A9 PA91-404GY légtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív részecskeszűrő, antibakteriális, HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Erős teljesítményének köszönhetően 92 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Electrolux PA91-404GY Lifestyle
Légtisztító Electrolux PA91-404GY Jellemzők/technológia

Electrolux PA91-404GY légtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen hasznos ELECTROLUX levegő tisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Tökéletesen tiszta levegő érhető el 5 szűrő segítségével
  • Filter típusa: HEPA, szén, antibakteriális és részecskeszűrő
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések és szagok eliminálására képes
  • 92 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 485 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • Az ionizációs funkcióval kiegészítve hatékonyabbá válik a teljes tisztítási folyamat
  • Teljesítménye szabályozható
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • A légtisztító vezérlése mobilalkalmazáson keresztül is elvégezhető
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A fizikai gombok segítségével mindent könnyedén beállíthatunk
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Szűrőcsere szükségére figyelmeztető jelzéssel
  • Méri a szoba hőmérsékletét és páratartalmát
  • A fényérzékelő beállítja a világítás fényerejét
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • A porérzékelő a porszemcsék koncentrációját figyeli
  • Egy ilyen hasznos ELECTROLUX levegő tisztító gép teljesítménye 28 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 17 dB(A), és ez az érték legfeljebb 46 dB(A)
  • A kábel hossza 2 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű ELECTROLUX gyártótól

Egy ilyen ELECTROLUX légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergén anyagok felfogásáról és eltávolításáról a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk semmilyen manuális beállítás miatt. Lehetőséged van arra, hogy a pillanatnyi igényeidnek megfelelően állítsd be a teljesítményt, az optimális tisztítási szint elérése érdekében. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Képes pontosan meghatározni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Ha a szűrőt ellenőrizni, esetleg cserélni kell, a kijelzőn megjelenik a szűrőcsere jelző. Az érzékelők folyamatosan értékelik a helyiség aktuális páratartalmát és hőmérsékletét, az eredményt a megfelelő indikátor segítségével jelenítik meg.

Légtisztító Electrolux PA91-404GY Oldalnézet
Légtisztító Electrolux PA91-404GY Képernyő

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Egy ilyen modern ELECTROLUX légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító egy mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. A készüléket a technikailag kevésbé jártas személyek is könnyedén működtethetik a közvetlenül a készüléken található fizikai gombok segítségével. Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. A porszemcsék mennyiségét a porérzékelő figyeli, amely ezután optimalizálja a légtisztító teljesítményét, hogy hatékonyan felfogja azokat. A fényérzékelő érzékeli a szobában lévő fényerőt, majd optimalizálja a kijelző fényerejét a szemünk számára.

Ezen ELECTROLUX levegőtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen modern ELECTROLUX levegőtisztító gép nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a térhez, amelyek hatékonyan semlegesítik az allergéneket. Hozzájárul a porszemcsék csomósodásának felgyorsításához, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja tehát az egész folyamat hatékonyabbá tétele, és az olyan részecskék eltávolítása, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben. Az éjszakai üzemmód csendes működést és csökkentett világítást biztosít, így alvás közben is bekapcsolva hagyhatjuk, nem fog minket zavarni.

Légtisztító Electrolux PA91-404GY Oldalnézet

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen hasznos ELECTROLUX légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. Kiválóan tiszta levegőt garantál 5 szűrő használatával. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. Az antibakteriális szűrő jelenléte biztosítja a levegőben lévő baktériumok hatékony eltávolítását. A részecskeszűrő megbízhatóan felfogja és semlegesíti a szilárd részecskéket, például a port, a pollent, a mikroorganizmusokat és más szennyeződéseket. A szűrőt szilárd szennyeződések és szagok teljeskörű kiszűrésére alkották meg. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen modern ELECTROLUX légtisztító 485 m³/h kapacitással büszkélkedhet. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavaró hatással lesz a nyugalomra. A legalacsonyabb zajszint értéke 17 dB(A), illetve az érték legfeljebb 46 dB(A).

Méretei:

56,5 × 31,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

7,9 kg

Paraméterek

Díjak

Díjak Red Dot Best of Best

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 28 W
Légtisztító teljesítmény 485 m3/óra
Ajánlott szobaméret 92 m2
Maximális zajszint 46 dB(A)
Minimális zajszint 17 dB(A)
Kábel hosszúsága 2 cm
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere, Páratartalom, Hőmérséklet
Felszereltség Fényérzékelő, Porérzékelő, Kijelző
Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrők száma 5
Szűrő típusa HEPA, Szén, Antibakteriális, Részecskeszűrő
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Szagok

Méret & súly

Szélesség 31,5 cm
Mélység 31,5 cm
Magasság 56,5 cm
Tömeg 7,9 kg

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh
Kód:  ELECV556
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  950011383
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15