Oldal frissítése

ELECTROLUX EPPCS2

26 290 Ft

ELECTROLUX EPPCS2

Az ELECTROLUX EPPCS2 tisztítóállomást kifejezetten az Electrolux "WET" rúdporszívókhoz tervezték. Eredményesen öblíti, tisztítja és kicsavarja a felmosófejet. Két víztartállyal van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy a felmosórongyot tiszta vízzel öblítse, míg a kicsavart piszkos vizet egy külön tartályban tárolja. Egyszerű megnyomása és elengedése mozgásba hozza a tisztító kereket, amely mindössze 5 másodperc alatt tiszta vízzel öblíti le a törlőbetéteket, és egyidejűleg eltávolítja a szennyeződéseket. A fej felemelésekor a felesleges víz lecsöpög, így biztosítva a nedves padlótisztításhoz ideális nedvességtartalmat. Az ELECTROLUX EPPCS2 tisztítóállomás kompatibilis az ES52B25WET, ES62P25WET, EP71B14WET és EP81B25WET porszívó modellekkel.

Az ELECTROLUX EPPCS2 tisztítóállomás főbb jellemzői

  • Tisztítóállomás az Electrolux "WET" rúdporszívókhoz készült
  • Hatékonyan öblíti, tisztítja és csavarja ki a felmosófejet
  • Két víztartállyal felszerelve
  • Egyszerű megnyomásával és elengedésével a tisztító kerék mozgásba lendül, amely eltávolítja a felgyülemlett szennyeződéseket a törlőbetétről.
  • A fej kiemelése után a felesleges víz lefolyik.
  • Az ELECTROLUX EPPCS2 tisztítóállomás kompatibilis az ES52B25WET, ES62P25WET, EP71B14WET és EP81B25WET modellekkel.
  • Színkivitel: fekete - kék
Kód:  ELEpr92
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900923726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10