Oldal frissítése

Electrolux EF167

5 1 értékelés
8 390 Ft

Electrolux EF167

A progresszív szűrő minden nagyobb részecskét felfog

Az Electrolux EF167 szűrőt kifejezetten az Electrolux Pure Q9 és QX9 porszívókhoz tervezték. A csomagban két darab porszűrő található, amelyek hatékonyan kiszűrik a legkisebb porszemcséket is. Az 5 fokozatú szűrés a zárt szűrőrendszerrel együtt felfogja a 0,3-10 µm méretű részecskék akár 99,9%-át is. A szűrők moshatók, aminek köszönhetően nemcsak hosszú élettartamot, hanem tiszta levegőt is garantálnak a kitakarítandó helyiségben. Az Electrolux EF167 szűrőkészlettel biztosíthatod a Pure Q9 és QX9 porszívóknál az optimális szűrést.

A porszívó szűrő legfontosabb jellemzői Electrolux EF167

  • Készlet két darab porszűrővel
  • Kompatibilis az Electrolux Pure Q9 és QX9 porszívókkal
  • Az Electrolux EF167 szűrő optimális szűrésszintet biztosít
  • Hatékonyan szűri ki a legkisebb porszemcséket is
  • Mosható és újra felhasználható termékek

Electrolux mosható szűrők 

Az Electrolux EF167 szűrők moshatók és újra felhasználhatók. Így nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcádat is kíméled. A szűrőt folyó víz alatt gyengéden öblítsd át, és hagyd megszáradni, mielőtt újra használnád. A hatékony szűrés biztosítása érdekében a szűrőket rendszeresen ki kell tisztítani.


Paraméterek

Tulajdonságok

Mosható szűrő Igen
Allergiásoknak Nem
Kód:  ELEFV295
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900923090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10